Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kérdés a férfiakhoz: ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kérdés a férfiakhoz: ti is szoktatok ilyet titokban?

Figyelt kérdés

Barátom 1x megcsalt,mondván h nem kapta meg tőlem szexuálisan azt amit ő igényel (gumi nélkül és h olyan vadan stb.,de ennek múltbéli okai vannak,hogy miért nem vagyok olyan felszabadult,a tablettát pedig még nem kezdtem el szedni). Ő pedig nagyon szexmániás.

Ez történt a kapcsolatunk 3. hetében kb. Azóta eltelt 3 hét és nálunk bejelentkezve hagyta a fb-ját én pedig kíváncsi voltam,hogy kivel mit ír. Nem néztem bele eddig egyik barátom üzeneteibe sem,de mivel itt megalapozott volt,gondoltam belekukkantok. Erre láttam,hogy egy csajjal fb-ozott még akkor amikor itt volt nálunk ,h hú de kívánlak,nyalnálak órákig meg jó lenne nem csak szóban. A csaj kérdezte mi vana bnőddel? Erre ő,hogy nemsokára szakítunk stb... erre én rögtön felhívtam,hogy jöjjön vissza és kérdőre vontam az egészet, ő pedig azzal magyarázta,hogy csak hülyült és,hogy egy haverjával együtt írkál ilyeneket a csajnak,nem komoly. Ha mást akarna akkor szakítana,mert még1x nem tenné meg velem,megbánta a megcsalást is. Előttem senkit nem csalt meg és rájött mekkora faszt volt stb.

FINGOM NINCS MIT TEGYEK/HIGYJEK!Épp ésszel felfogva kidobnám rögtön,már a megcsalás után is és bnőimnek is ezt mondanám,de most nem tudom mit tegyek.

2013. febr. 2. 18:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Lapátra vele.Aki egyszer megtette az...
2013. febr. 2. 18:57
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan? Miért nem dobtad ki? AZT ÉRDEMELTE VOLNA MÁR AZ ELSŐ ALKALOMMAL!
2013. febr. 2. 18:57
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
nehogy higyj neki, most azonnal dobd, amíg még nem szereted túlzottan. a megcsalásra nincs magyarázat, akkor sem, ha kokrétan pszichológus kezeli szexmániával. főleg nem ilyen friss kapcsolatban. azt mondta, amit hallani szeretnél. valószínűleg nem csak téged próbál manupulálni.
2013. febr. 2. 18:58
 4/22 A kérdező kommentje:
Azért nem dobtam ki,mert a barátai is azt mondták még azelőtt,hogy teljesen megbízható és,hogy tuti nem tenné meg... és igaz,hogy nem indok az,hogy nem volt meg ilyen téren mindene,de vhogy úgy éreztem,hogy megbánta
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod, hogy mit tegyél?

Azonnal lapátra a srácot.

Persze ez a három hét kapcsolat nem egy hosszú kapcsolat.

Most fognak a fiúk megkövezni, de nálam biztos nem történne meg a szex három héten belül. Ahhoz, hogy megismerjek valakit a te példád is mutatja, nem elég három hét.

6/22 A kérdező kommentje:
Természetesen nem 3 hét alatt fogom kiismerni, ez egyértelmű. És alapból én is vártam volna még a szex témával. Igazából szex csak 3x volt,az is gumival,viszont petting minden találkozásnál
2013. febr. 2. 19:02
 7/22 anonim ***** válasza:
Tehát a kérdés az, hogy mi fiúk szoktunk-e félre k_rni?
2013. febr. 2. 19:03
 8/22 Advocatus Diaboli ***** válasza:
100%

Ha tudnám, mi a baj, a hozzád hasonló lányok fejével.

Ember... 3 hét után megcsalt. Csak kefélni jár hozzád. Ráadásul azt várod, hogy a haverjai majd rosszakat mondanak róla? Hát f*szom...:D

2013. febr. 2. 19:03
 9/22 A kérdező kommentje:

Elsősorban,hogy iylen helyzetben mint ő h nagyon szexcentrikus,3 hete vagytok együtt és nem kapod meg akkor megtennéd-e.

Másodsorban,hogy szoktatok-e így hülyíteni nőket.

Tudom,hogy nagyon naívnak nézek ki,tudom h ki kéne dobnom,egyértelmű.

2013. febr. 2. 19:04
 10/22 anonim ***** válasza:
Biztos,hogy félre fog még dugni...
2013. febr. 2. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!