Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek volt olyan, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek volt olyan, hogy egy életre elképzeltetek valakit társként és nem szeretett viszont? Hogy tettétek túl magatok rajta? Túl lehet vagy még mindig titokban őt szeretitek?

Figyelt kérdés
Van már párotok, őt jobban szeretitek, mint a régit? Vagy csak azért vagytok vele mert nem lehettek a szerelmetekkel? Mindig ő lesz nekem már az igazi?
2013. jan. 8. 21:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Volt,az első szerelmem,mondhatnám,akit tényleg szerettem..egyik napról a másikra úgy megváltozott,hogy mai napig "kísért".
2013. jan. 8. 21:37
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem a napokban ért véget 1 ilyen,írtó nehéz túllépni rajt még nem is sikerült és csak úgy sikerül majd ha találsz valaki mást szerintem!

-Különben szenvedni fogsz addig.

2013. jan. 8. 21:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Gond az, hogy nekem csak ő kell. Szerethetek másokat, de mindig ő lesz az igazi.
2013. jan. 8. 21:41
 4/9 anonim ***** válasza:
utolso elötti: igen,mcsak probálj meg találni mást aki ugyanolyan jo lenne---szinte reménytelen
2013. jan. 8. 21:41
 5/9 anonim ***** válasza:
El lehet felejteni bárkit, de amíg valami tökéletes egyetlen szerelmedként gondolsz rá minden nap addig ez nem fog menni. Éld az életed, feledkezz meg róla. Semmi értelme szeretni valakit aki nem szeret, nem érdemli meg.
2013. jan. 9. 01:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem azért szeretem, mert érdemes, hanem önmagáért. Más nem tud úgy érdekelni, akár szeretem őket vagy nem. Valaki olyan kellene aki mellett nem hiányozna. Többi fickó csak pótolható játékszer és szégyellem, hogy így érzem. Nem szeretnék senkit kihasználni.
2013. jan. 9. 03:50
 7/9 anonim ***** válasza:

A felejtés 1 hosszú folyamat,és néha iszonyat fájdalmas ,szerencse kell, hogy találjon az ember másikat,na ez az igazán nehéz ezt elismerem.

-Nem lesz olyan mint akit előtte szerettél,egyes dolgokban a volt mindig verhetetlen marad,az új viszont hozni fog olyant amiben jobb mint a régi,és erre kell koncentrálni.

-De tény 1 nagyon jó volt partnert,igazán teljesen szerintem nem lehet elfelejteni,max már nem olyan fokú érzelmi kötödéssel gondolni rá!

2013. jan. 9. 13:28
 8/9 A kérdező kommentje:
De ilyen alapon felesleges bárkivel is kapcsolatot kezdeni ha úgysem lesznek jobbak nála. :/
2013. jan. 9. 17:38
 9/9 anonim válasza:

hisztek a szerelmi kötésben?

hasonló cipőben járok és nekem már ez fordult meg a fejemben, mert nem múlik el nap úgy, hogy ne gyötörjön a szeretett fiú hiánya

2013. febr. 27. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!