Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt olyan, hogy egy életre elképzeltetek valakit társként és nem szeretett viszont? Hogy tettétek túl magatok rajta? Túl lehet vagy még mindig titokban őt szeretitek?
Nekem a napokban ért véget 1 ilyen,írtó nehéz túllépni rajt még nem is sikerült és csak úgy sikerül majd ha találsz valaki mást szerintem!
-Különben szenvedni fogsz addig.
A felejtés 1 hosszú folyamat,és néha iszonyat fájdalmas ,szerencse kell, hogy találjon az ember másikat,na ez az igazán nehéz ezt elismerem.
-Nem lesz olyan mint akit előtte szerettél,egyes dolgokban a volt mindig verhetetlen marad,az új viszont hozni fog olyant amiben jobb mint a régi,és erre kell koncentrálni.
-De tény 1 nagyon jó volt partnert,igazán teljesen szerintem nem lehet elfelejteni,max már nem olyan fokú érzelmi kötödéssel gondolni rá!
hisztek a szerelmi kötésben?
hasonló cipőben járok és nekem már ez fordult meg a fejemben, mert nem múlik el nap úgy, hogy ne gyötörjön a szeretett fiú hiánya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!