Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha tudnád a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha tudnád a párod jelszavát titokban?

Figyelt kérdés

Tudom a párom jelszavát, és az osztálytársával írkálnak ott, én betudok lépni szerencsére, és mélységesen csalódtam, nem akarom elmondani hogy tudom, de a páromnak elvileg nem tetszik, mégis a telefonszámát kuncsorogja.

Kérdeztem hogy beszélt ma azzal a nővel, és hozzátettem hogy úgy válaszoljon hogy én tudom.Mégis letagadta. Mondtam hogy ha hazudik nincs értelme, de tagadta. mit tegyek?

2012. dec. 19. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:
71%

Vágd ki a g*cibe, ezért jó ha tudja valaki a szerelmének a jelszavát...

Ha meglátnám hogy a nőm, ilyet csinál kapna Ő is, meg sorba akikkel kéjenckedik

20/F

2012. dec. 19. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Szakíts, nőj fel és ne kutakodj!
2012. dec. 19. 21:33
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Ő flörtöl, te meg "hekkeled"

Ennek a kapcsolatnak annyi értelme van, mint egy pohár vizet önteni az óceánba.

2012. dec. 19. 21:35
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

ird ki az üzenőfalára hogy meleg vagyok fiatal fiuk jelentkezését várom :D

nah jó csak vicc

2012. dec. 19. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Undorító dolog más személyes dolgai közt kutakodni, most azt leszámítva, hogy igazad volt. Nem csak hogy a bizalom teljes hiányát jelenti, de erkölcstelen dolog is. Szokj le erről.
2012. dec. 19. 21:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk hogy ha megtudnám, hogy turkálsz az életemben, úgy kihajítanálak mint a sz@rt!

Lehet ezért flörtöl meg mert ilyen vagy, és nem csak ebben!

2012. dec. 19. 21:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Mit tennék? Ilyen helyzetben nem voltam még és nem is akarok lenni. Azt tenném, hogy bonyolultabbat javasolnák neki.
2012. dec. 19. 22:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Bár nekem nincs "párom", csak feleségem, de természetesen tudjuk egymás jelszavait, sőt fel vannak írva! Ha valami baj éri a másikat, akkor pl. simán tudunk egy átutalást intézni egymás netbankján, és ez csak egy a bizalom sok előnye közül!

Viszont egymás személyes levelezését nem olvasgatjuk, és nem kutakodunk a másik után!

2012. dec. 19. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!