Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha tudnád a párod jelszavát titokban?
Tudom a párom jelszavát, és az osztálytársával írkálnak ott, én betudok lépni szerencsére, és mélységesen csalódtam, nem akarom elmondani hogy tudom, de a páromnak elvileg nem tetszik, mégis a telefonszámát kuncsorogja.
Kérdeztem hogy beszélt ma azzal a nővel, és hozzátettem hogy úgy válaszoljon hogy én tudom.Mégis letagadta. Mondtam hogy ha hazudik nincs értelme, de tagadta. mit tegyek?
Vágd ki a g*cibe, ezért jó ha tudja valaki a szerelmének a jelszavát...
Ha meglátnám hogy a nőm, ilyet csinál kapna Ő is, meg sorba akikkel kéjenckedik
20/F
Ő flörtöl, te meg "hekkeled"
Ennek a kapcsolatnak annyi értelme van, mint egy pohár vizet önteni az óceánba.
ird ki az üzenőfalára hogy meleg vagyok fiatal fiuk jelentkezését várom :D
nah jó csak vicc
Mondjuk hogy ha megtudnám, hogy turkálsz az életemben, úgy kihajítanálak mint a sz@rt!
Lehet ezért flörtöl meg mert ilyen vagy, és nem csak ebben!
Bár nekem nincs "párom", csak feleségem, de természetesen tudjuk egymás jelszavait, sőt fel vannak írva! Ha valami baj éri a másikat, akkor pl. simán tudunk egy átutalást intézni egymás netbankján, és ez csak egy a bizalom sok előnye közül!
Viszont egymás személyes levelezését nem olvasgatjuk, és nem kutakodunk a másik után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!