Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáljak, ha titokban barátom szexpartnerkereső
oldalakat néz?
Figyelt kérdés
Még csak 18 éves vagyok és 2 éve vagyok együtt a barátommal, de már most olyan a szexuális életünk, mintha 20 éve lennénk együtt. 4 hónapja távkapcsolatban vagyunk és amikor a számítógépénél ültem láttam, hogy milyen oldalakat néz. Azonnal számon kértem, persze ő kimagyarázta )hirdetésként jött be az oldal és megnézegette a képeket) és még rám fogta, hogy én őt hülyeségekkel idegesítem. Egy férfinek sem hiszek soha, de ráhagytam, mintha hinnék. A nap minden órájában beszélünk, meg ahogyan ismerem hűséges típus (de ebben mégsem vagyok biztosö. Közös jövőt tervezünk, szakítani sem szeretnék vele, de nem bírom elviselni, hogy hülyének néz és szexpartnert keres??! Mit csináljak? Most lesz a szalagavatóm és tavasztól összeszeretnénk költözni, van egy csomó tervünk és tudom, hogy majd lenyugszom és megenyhülök, de kitudja ez nála meddig fajul.
Mit csináljak, hogy ne csináljak, hogy ne unjon? )már szexi ruhák felvételétől kezdve mindent csináltam, de őt semmi nem érdekli...)
2 lehetőség adott: szereted,és ezért hagyod,hogy hülyének nézzen,és más nőket is vigyen az ágyába,
vagy szereted,de van benned annyi méltóság,hogy kiteszed a szűrét,és nem tűröd a megaláztatást.
2012. nov. 21. 11:12
2/12 anonim válasza:
lehet valamilyen haverjának kereste szülinapi ajándéknak. vagy csak bejött, mint reklám aztán úgy volt vele, hogy akkor már szétnéz a húspiacon...
2012. nov. 21. 11:23
3/12 A kérdező kommentje:
Ha biztos lennék benne, hogy megcsal azonnal kidobnám. Csak az a baj, hogy 2 év alatt nem olyannak ismertem, meg a kis hülyeségeket is elmondta eddig )remélem). A másik ok amiért nem szeretném kidobni azon kívül, hogy szeretem. Ismerem magam, soha nem bíznék meg senkiben, lehet még ennyire sem, egyrészt mert túl élénk a fantáziám, másrészt meg túl sok mindent láttam. Minta apukákat, vagy épp a barátnőim, ismerőseim nyálas, udvarias barátját, akik minden lehetőséget megragadnak, hogy megcsalják a párjukat. Nem mondom, hogy ő sosem tenne ilyet, mert ha adódna lehetőség például egy szép, rámenős nő biztos vagyok benne, hogy belemenni, csak az a baj, hogy szerintem 100ból 99 belemenne és mi rá az esély, hogy én fogjam ki azt az 1-et aki nem?
2012. nov. 21. 11:24
4/12 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: ő is ezt mondta, azt bevallotta, hogy nőket néz, most mit mondjak rá? melyikük nem nézi, de hogy konkrétan megkereste a lakhelyét és úgy a nőket, azon akadtam ki, és még neki áll fejebb...
2012. nov. 21. 11:26
5/12 anonim válasza:
Ha már belemegy olyanokba,hogy lakóhely az már gyanús szerintem.Az én párom sosem nézeget ilyeneket,nem hogy a haverjának...milyen hülye magyarázat lenne már?!Az ilyen dolgot az ember magának intézi inkább.Én már estem pofára,úgyhogy a szép szavak,meg a sok kimondott szeretlek ellenére meg lettem csalva.
2012. nov. 21. 11:34
6/12 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi, csak a 2. válaszoló válaszánák második részére értetettem. Hogy magának csak a képeket nézi. Ő életébe szerintem 3nál többször nem mondta ki, hogy szeretlek, nem kedves, csak néha, szóval egyáltalán nem a nyálas kategóriába tartozik. Azért nem szakítok mert szeretem )de az úgyis elmúlik), meg közös jövőt tervezünk és tudom, hogy más sem lenne jobb nála. Bár igen, kedvesség szempontjából biztos... Jobban belegondolva tényleg semmi értelme, csak magamat kínzom...
2012. nov. 21. 11:56
7/12 anonim válasza:
Megértem.Ha elmúlik a szerelem könnyebb lesz szakítani.De ha megbikázz egy ekkora csalódással...na attól mentsen az ég...én nagyon kemény hónapokat éltem át,mert az hagyján,hogy megcsalt,hetekre eltűnt,aztán visszanézett,aztán végleg eltűnt...marha szar érzés volt,nem kívánom senkinek. :(
2012. nov. 21. 12:15
8/12 anonim válasza:
Aaaa! ezt azzonnal ki kell rúgni. Ha egy férfi szexpartnerkereső oldalakat néz, az két dolgot jelent. Nagyon magányos szexuális téren, illetve hogy már állatira unja, szarba se nézi a drága barátnőt! Ilyenkor becsaphatod magadat,hogy még szereted, leélheted az életed egy olyan trógerrel, aki semmibe se néz, csak tartalékjátékos vagy számára, vagy megembereled mgad, és kivágod a fenébe, és a sok párt kereső jobb kiállású fickónak is adsz a jövőben esélyt, hogy boldogok lehessenek veled!
2012. nov. 21. 12:58
9/12 anonim válasza:
8-asnak nagyon igaza van,fogadd meg a tanácsát,jobban jársz!
2012. nov. 21. 13:11
10/12 anonim válasza:
Önbecsapás az egész a részedről.Szexoldalakat nézeget ott már probléma van, un téged semmivel nem tudod fel kelteni az érdeklődését!Ellenben te possadsz ebbe a szép jövőkép előtt álló kapcsolatban azzal a ténnyel hogy úgyse találsz jobbat.Mi az a 2 év.Mások 20 év után hagyják el egymást.
itt a te önértékeléseddel, értékrendeddel van a probléma, de ez még betudható a korodnak.
Tudod csak a lehetőséget veszed el saját magadtól hogy más férfit megismerj.Ha van önbizalmad s magabiztos vagy a pasidnál csak jobb juthat.
én jómagam már rég kitettem volna az életemből pláne ha csak 18 lennék.
vagy ennyire nem szereted magad, hogy úgy érezd TE JOBBAT ÉRDEMELSZ?Mert ő tőle csak jobbat.Tudod annyi pasi van a világon mint égena csillag. én is első barátomnál 20 évesen azt hittem úgyse találok jobbat.
hát azóta csak jobbakat:)
a mostani partnerem meg életem főnyereménye, ha nincs jó pár csalódásom, akkor nincs ő se köszönet az éveknek és a sorsnak:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!