Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagáljak, ha titokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagáljak, ha titokban barátom szexpartnerkereső oldalakat néz?

Figyelt kérdés

Még csak 18 éves vagyok és 2 éve vagyok együtt a barátommal, de már most olyan a szexuális életünk, mintha 20 éve lennénk együtt. 4 hónapja távkapcsolatban vagyunk és amikor a számítógépénél ültem láttam, hogy milyen oldalakat néz. Azonnal számon kértem, persze ő kimagyarázta )hirdetésként jött be az oldal és megnézegette a képeket) és még rám fogta, hogy én őt hülyeségekkel idegesítem. Egy férfinek sem hiszek soha, de ráhagytam, mintha hinnék. A nap minden órájában beszélünk, meg ahogyan ismerem hűséges típus (de ebben mégsem vagyok biztosö. Közös jövőt tervezünk, szakítani sem szeretnék vele, de nem bírom elviselni, hogy hülyének néz és szexpartnert keres??! Mit csináljak? Most lesz a szalagavatóm és tavasztól összeszeretnénk költözni, van egy csomó tervünk és tudom, hogy majd lenyugszom és megenyhülök, de kitudja ez nála meddig fajul.

Mit csináljak, hogy ne csináljak, hogy ne unjon? )már szexi ruhák felvételétől kezdve mindent csináltam, de őt semmi nem érdekli...)

2012. nov. 21. 11:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az a baj, hogy én mindig csak rosszat látom, és úgy is érzem néha, hogy nem érdemlek jobbat, mert mielőtt összejöttünk csináltam sajnos hülyeségeket... És általában mindenki makulátlan barátnőt akar. Ami önbizalmat ad egy szinten, az hogy bármilyen is voltam régen, 2 éve mióta együtt vagyunk mindent megteszek érte, a kapcsolatunkért, sokat változtam jó irányba, másra rá sem nézek és már semmi hülyeséget nem csinálok. Szóval most már kéne lennie önbizalmamnak, de még mindig nincs. Az a baj, hogy nem azért nem szakítok, mert azt hiszem minden rendben, látom a hibákat, azért vagyok hülye mert szeretem és valahogy nem akarom őt elengedni.:S:S Pedig hiszek nektek, az lenne a helyes.:S ÉS örülök neki, hogy jobbat találtatok annál, aki volt!
2012. nov. 21. 20:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Akármit csináltál,az már a múlt.Tökéletes ember nincs.Unalmas is lenne... :) Adj magadnak egy esélyt!Ha a barátod összejött veled,akkor biztos,hogy van még pasi,aki valószínűleg még sokkal jobban szeretne és megbecsülne...
2012. nov. 21. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!