Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kérdés a férfiakhoz: ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kérdés a férfiakhoz: ti is szoktatok ilyet titokban?

Figyelt kérdés

Barátom 1x megcsalt,mondván h nem kapta meg tőlem szexuálisan azt amit ő igényel (gumi nélkül és h olyan vadan stb.,de ennek múltbéli okai vannak,hogy miért nem vagyok olyan felszabadult,a tablettát pedig még nem kezdtem el szedni). Ő pedig nagyon szexmániás.

Ez történt a kapcsolatunk 3. hetében kb. Azóta eltelt 3 hét és nálunk bejelentkezve hagyta a fb-ját én pedig kíváncsi voltam,hogy kivel mit ír. Nem néztem bele eddig egyik barátom üzeneteibe sem,de mivel itt megalapozott volt,gondoltam belekukkantok. Erre láttam,hogy egy csajjal fb-ozott még akkor amikor itt volt nálunk ,h hú de kívánlak,nyalnálak órákig meg jó lenne nem csak szóban. A csaj kérdezte mi vana bnőddel? Erre ő,hogy nemsokára szakítunk stb... erre én rögtön felhívtam,hogy jöjjön vissza és kérdőre vontam az egészet, ő pedig azzal magyarázta,hogy csak hülyült és,hogy egy haverjával együtt írkál ilyeneket a csajnak,nem komoly. Ha mást akarna akkor szakítana,mert még1x nem tenné meg velem,megbánta a megcsalást is. Előttem senkit nem csalt meg és rájött mekkora faszt volt stb.

FINGOM NINCS MIT TEGYEK/HIGYJEK!Épp ésszel felfogva kidobnám rögtön,már a megcsalás után is és bnőimnek is ezt mondanám,de most nem tudom mit tegyek.

2013. febr. 2. 18:54
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igazából én midnig is azt vallottam,hogy aki megcsal az kuka,de amikor az ember bene van a helyzetben akkor tök más... tudom,hogy nem kellett volna szemet húnyni felette és,hogy ezt meg FŐLEG,de próbálok utána járni és kutakodni a dologban
2013. febr. 2. 19:06
 12/22 anonim ***** válasza:
Mit nem tudsz? Ha ezzel a sráccal együtt maradsz, azok után, hogy kb. egész kapcsolat alatt megalázott azzal, hogy más nőktől várja a szexuális kielégülését, akkor neked egy csöppnyi büszkeséged sincs, sőt meg is érdemled, hogy átvágjon. Számomra a megcsalás nem megbocsátható, de fölösleges is egy megcsalást megbocsátani, mert , ha valakit megcsalnak, az egyenlő azzal, hogy nem szeretik és nem is tisztelik igazán. Ha ezt egy 10 éves házasság és pár gyerek mellett kérdeznéd, akkor még talán lenne min gondolkozni, de egy pár hetes nulla után nem. Ráadásul azt írta a csajnak, hogy ki akar dobni, csak azért, hogy a lányt meghúzhassa. Jah és utána még hazudik is neked:D Ha neked ennél több indok kell ahhoz, hogy biztos legyél a döntésedben, akkor hajrá a további megaláztatásokhoz...
2013. febr. 2. 19:12
 13/22 anonim ***** válasza:

Egy lánnyal nem így kell bánni,ahogy ez a féreg viselkedik!

rúgd ki!!

Egy fiú

2013. febr. 2. 19:14
 14/22 A kérdező kommentje:
Ésszerűen nem vagyok ennyire naív,hogy elhigyjem,mondtam is neki h ne nézzen tök hülyének,ő sem hinné el... ÉS tök egyszerűnek tűnik a megoldás,ki kell dobni,de megtenni már nem olyan egyszerű. És amikor ezt mondom akkor is az kering a fejembe,hogy úristen de hülye vagyok,hogy ezt mondom...
2013. febr. 2. 19:18
 15/22 anonim ***** válasza:
Én nem gondolom azt, hogy aki megcsal, az kuka; de ebben az esetben azonnal menekülj. Ha 5 év után egyszer megteszi, oké. De hogy 3 hét után??! Ennek a kapcsolatnak nincs jövője. Kuka. Most.
2013. febr. 2. 19:46
 16/22 anonim ***** válasza:
Egy ostoba hülye qrva vagy, ha folytatod ezt a kapcsolatot. Valószínűleg kevés önbecsülésed is lehet. Az ilyeneket szokták kihasználni, szexben megalázni stb... Megérdemled a sorsodat.
2013. febr. 2. 19:54
 17/22 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló: veled ellenben nem leszek paraszt,úgyhogy nem írok most csúnyát,de ezt azért mégis:

1. Fogalomzavarod van látom,mert ennek köze nincs a krvasághoz.

2. Értelmezni sem tudsz,mert nem az volt a kérdés,hogy krva vagyok-e és alázható. (egyébként nem)

3. Ne ítélj és mondj véleményt ebből a pár sorból,semmit nem tudsz rólam. Kösz.

2013. febr. 2. 20:03
 18/22 Klarenzo válasza:
Ne légy hülye!!! Nem tudom, miért ragaszkodsz hozzá, főleg ennyi idő után! Szerintem csak az önbecsülésed van most a béka segge alatt azért, amit veled csinált. Fel a fejjel, és tedd ki a szűrét, mint egy kutyának, mert azt érdemli. És nem csak a megcsalásért, főként a kis játékért, amit veled űz érdemel könyörtelenséget.
2013. febr. 2. 21:50
 19/22 A kérdező kommentje:
az lesz,mert elég megalázó ez az egész és még megalázóbb lenne,ha ezt is hagynám
2013. febr. 2. 21:59
 20/22 anonim ***** válasza:

a barátai jó hogy védik...

te meg ne higyj az ilyennek, és szakitsál vele. én szakitanék, ezt látnám...

2013. febr. 3. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!