Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megtudni, hogy a párom hűséges e vagy megcsal, illetve hogy hajlamos rá, vagy csak tetszik neki valaki akivel régebben flörtölt, mégha csak titokban is, vagy interneten?
ha csinálok egy e mailt vagy regisztrálok valahova, és úgy írok neki mintha az a lány lennék, de nem kezdeményezek, hátha a srác fog előszőr, majd kicsit kétértelműen kacérkodom, hátha olyat válaszol, és ha nem mondja el nekem akkor azt jelenti h nem őszinte, na meg ha nem rázza le.
a lényeg h ne sejtse h én ellenőrzöm
3
Aki megakar csalni az megfog. Telepithetsz te olyan progit amit csak akarsz. Mindenkit ki lehet játszani-csak akarni kell:)
Amúgy mindenképp kiderül számomra ha megcsalnak?
Kémprogit nem akarok, mert azt a párom gépére kéne telepíteni, és hozzááadni a mail címemet, hogy kapjak infókat, tudom mer osztálytársam csinált ilyet régen, de ez illegális, meg párom csinált ilyet az anyja pasijával, mert a pasi megcsalta őt, és ki akarták rakni a lakásból...
Most konkrétan van valakije melletted aki állandó partnere vagyis szeretője van? Mire gondolsz? Vagy mindig mással? Egy próbát megérne egy olyan csajt megkérni akit Ő nem ismer, h kicsit kacérkodjon vele. TV-be mutatták, h vannak direkt ilyenre nők, nem fekszenek le meg csókolóznak és ilyenek, csak letesztelik a pasikat, h meddig mennének el. Ha hivatásos pasitesztelőre nem futja nyugodtan kérj meg valakit aki ért ehhez. És akkor ott vagy bukta vagy pedig megmondja, h bocs barátnőm van szeretem stb, nem megy. Hm? Mit szólsz?
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!