Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megtudni, hogy a párom hűséges e vagy megcsal, illetve hogy hajlamos rá, vagy csak tetszik neki valaki akivel régebben flörtölt, mégha csak titokban is, vagy interneten?
ha csinálok egy e mailt vagy regisztrálok valahova, és úgy írok neki mintha az a lány lennék, de nem kezdeményezek, hátha a srác fog előszőr, majd kicsit kétértelműen kacérkodom, hátha olyat válaszol, és ha nem mondja el nekem akkor azt jelenti h nem őszinte, na meg ha nem rázza le.
a lényeg h ne sejtse h én ellenőrzöm
Biztosan van olyan barátnőd, akit kevésbé ismer. Kérd meg őt, hogy szám nélkül hívja fel a barátodat, és kérjen tőle randit. Mondja azt, hogy FB-on (ez most úgyis nagyon népszerű) látta, és nagyon megtetszett neki. Ha a párod belemegy, egyértelmű, hogy bármire kapható!
Annak ellenére, hogy ezt tanácsoltam, én speciel gyerekes dolognak tartom ezt a kémkedést! Ha valaki igazán szereti a másikat, ismeri őt, és odafigyel rá, megérzi azt, ha baj van!!! Te sem véletlenül tetted fel ezt a kérdést!
az attól is függ hogy a csaj akitk iválasztanék tetszene e neki, meg körülményes e a további találkozás....
nem olyan tipusnak ismertem meg aki akár nő mellett akár egyedülállóként csajozna, lehet csak túl érzékeny vagyok, paranoiás megfűszerezve kellő önbizalomhiánnyal, csak nem értem hogy az életszemléletem javításában mért nem partner. Vannak gondjai, ezért lehet nehezen mutatjak i az érzelmeit, közös ismerősünk mondta aki egyben munkatársunk is és elég őszinte ember, aki azóta se mondta vissza páromnak dolgokat, de azokat amúgyis tudja ő is, csak nem hallgat meg_ hogy azt a csajt tényleg mindenki kicsi lánynak nevezi, és hogy tényleg rondának tartja ő is, bár láttam és tényleg nem szép,
azóta tiltott egy csajt akit nem ismerek, és azt mondta hogy ő sem ismeri csak szart kavart régebbi munkatársainál, ésm ost meglátta egy ismerőse ismerősei közt ezért tiltotta, de fura volt nekem ha valakit nem ismerek, nem ártott nekem, azt mért tiltsam, meg h külön műszakba voltak, de most is kiderült h munkatársak voltak egy műszakban, szal lehet ő tévedett, mer nem azon a részen volt, de nem tudom mért kell kamuzni ezekről a dolgokról, azt hittem azért förmed rám mer valamit titkolni akar, hogy védekező mechanizmus,
de aztán furcsálttam h a párom munkatársai mind ismerősei a lánynak, megkérdeztem őt hogy esetleg a csaj rámászott e vagy fordítva, azt mondta a srác h nem, és persze ő is
kiöntötte a szívét bizalmas dolgokról, a lényeg h ő is nagy szerelmi csalódáson van túl, melyeket félreértésekre lehet alapozni csupán. A párom törölni akarta a facebookját, pedig nem veszekedtem vele, mintha menekülne valamitől, de mindig meggyőzöm h kapcsolja vissza magát. Ha olyan féltékeny lennék, akkor én kértem volna hogy törölje magát. de tudom hogy lehetnek titkos e mailcímek, titkos fiókok, meg privát böngészés, előzménytörlés stb, szal mindent meg lehet oldani, de az az emberen látszik ha hazudik és ideges. a lényeg h nem írtam neki másik címről, de fellépek google+ ra és bejelölöm az ők közös ismerőseit, és úgy ha megtalálja a lányt, és ír neki, akkor nekem ír ésm áris lebukik. de már nem szeretnék teret adnak ezeknek a lehetőségeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!