Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van hogy ha ezen az oldalon fiúként akarok lányokkal ismerkedni akkor a kutya sem ír de fordított esetben kapok 20 privátot?
És mégis ki diszkriminál kit? XD
A nők a kérfiakat a többi nővel szemben? :DDD
2#
Félre értelmeztem a kérdést alapból.My bad
Na konkrétan,mivel félre értelmeztem a kérdést(#1 vagyok) ezért korrigálom.No erre 1 szimpla magyarázat létezik.
1.Egy olyan emberrel nem szoktak lányok beszélni, akiről még kép sincs kint+a neve se.
Amúgy remélem, a kérdést nem úgy írtad ki, hogy férfi vagy, ismerkednél, nem tudsz, ezért poénból írtál egy női kérdést, hogy megnézd, hány privátot kapsz tőlünk! Mert ha erre vetemedtél, nekünk, szánalmas egyedülálló férfiaknak csak egy halovány reményt is adtál hamisan, akkor semmivel nem vagy jobb a csalóknál. Ez esetben legalább írnál utólag privátot, hogy bocsi, ezt a kérdést férfiként írtam ki, ne reménykedj, te gyökér, hogy valaha becsajozol. És szégyelld magad!
Akik pedig ugyanígy kamuból még egy nő képeit is megadják az engedélye nélkül, azokat meg egyenesen be is lehetne perelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!