Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok a majd 50 éves barátnőtöknek ,aki 25 éve
házas,2 felnőtt gyerekkel,hogy a férje már 1 éve csalja
,méghozzá ismerőssel? Ti szeretnétek ha fordított
esetben nektek felnyitná ily módon valaki a szemeteket?
2023. jan. 5. 18:40
52/75 A kérdező kommentje:
51...k@rva? Az nem az aki pénzért fekszik le férfiakkal? Honnan ez az infó rólam? Nem,nem vagyok k@rva,te vagy primitiv.Inkább vállaltam ,hogy összeveszünk barátnômmel 40 év után,minthogy hazudjak neki tovább..miért vártam egy évet? Mert reménykedtem,hátha véget ér.végül csak nekem lett igazam,a barátnőm hálás amiért megtudta az igazat!
Kérdező, miért is vagy ennyire dühös? Miért kérdezel l, ha nem tudod elfogadni más véleményét ? Helyette primitív módon ítélkezel! És amint látszik a hozzászólásodból, más határait nem tiszteled! Pont erről beszéltem! A házasságom és a családom meg tabu továbbra is. Mindenki úgy él, ami számára boldogságot okoz!
2023. jan. 5. 19:47
Nekem most lett egy gyanúm, hogy ezek a habzószájú nemszabadelmondanisemmit emberkék valójában ilyen szóbanforgó félrekúró szánalomgépek akik attól pánikolnak, hogy majd őket is lebuktatja valaki és nem tudnak tovább a jó meleg szarban dagonyázni otthon miközben kúrogatják a ribijüket. Na eltaláltam?? :D
2023. jan. 5. 19:47
55/75 A kérdező kommentje:
55...igen,szerintem is így van!Nekem a volt férjem szeretője mondta el,hogy jóban van az urammal.Még aznap kivágtam 3 zsák ruhával.Gondolkodás nélkül.5 és 8 éves gyerekkel maradtam egyedül.Életem legjobb döntése volt! Azóta boldog feleség vagyok,akit tisztelnek.Ja..és nem volt hiszti..megköszöntem szeretőnek,viszont amit ex férj csinált az a szánalmastól is szánapmasabb volt🙄
Mint ha itt mások nem primitív módon ítélkeznének a kérdező felett amiért szólt a barátnőjének. Mint ha valami óriási nagy bűnt követett volna el. Nektek meg azt kéne megérteni hogy nem mindenki olyan gyáva mint ti akik úgy tesznek semmi nem történt és inkább a barátot vágjátok ki amiért jót akart és mert szólni.
2023. jan. 5. 20:03
57/75 A kérdező kommentje:
57..szerinted miért is? Mert gondolom ugyanezt teszik az asszonnyal és fáj az igazság.
58. Így van! Remélem hamarosan valaki be is buktatja őket szépen. :D
2023. jan. 5. 20:15
Nekem ilyet mondana a barátnőm hogy csal a párom, egyből az jönne le hogy már lefeküdt a pasimmal valamikor korábban .
Semmiképpen nem a jó szándék vezérli az ilyen szarkeverőt az tuti .
2023. jan. 5. 21:19
#60-nak
Csak nem magadból indulsz ki? :D
Szerintem nem jó oldalról közelíted meg ezt a kérdéskört: itt nem a barátnő a galád, aki szól a feleségnek, hogy valaki éppen módszeresen átveri, hanem a férj, aki az átverést űzi. És azt sem értem, hogy miért tartozna a barátnő mostantól felelősséggel a megcsalt feleség életéért, hát attól, hogy szólt neki még nem lett a gyámja.
Értem én, hogy te nem szívesen ártod bele magad más dolgába, de egy több évtizedes barátságban mégsem tehetsz úgy, mintha a másik csak egy futó ismerős lenne, hiszen kb. együtt nőttetek fel. Az a természetes, ha téged is felháborít, hogy átverik azt az embert, akit te is szeretsz, és próbálod megakadályozni. A kérdező sem tett mást.
2023. jan. 6. 04:08
Kapcsolódó kérdések: