Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki megcsalta már a párját,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki megcsalta már a párját, annak rosszul esne fordított esetben? Vagy nem annyira?

Figyelt kérdés

2015. aug. 9. 01:55
 1/6 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem aki megcsalja a parjat az erezze rosszul magat ha visszakapja. Aki megcsalja a masikat egyebkent az nem is szereti.... ( U.I. : Soha nem csaltam meg a baratom es nem is fogom)

18/L

2015. aug. 9. 01:57
 2/6 anonim ***** válasza:
58%
Gondolom ez egyénfüggő, nincs rá általános szabály.
2015. aug. 9. 01:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak igazoltnak látja tőle a korábbi félrelépést.
2015. aug. 9. 02:11
 4/6 anonim válasza:
10%

Nekem nem esne rosszul.

Persze a barátom nem tudja hogy megcsaltam már. Így ha kiderülne hogy megcsalt úgy nézne ki a szitu hogy én vagyok az áldozat. És gondolom többet foglalkozna velem hogy megbocsássak neki. Ha nem akkor lenne egy esélyem hogy legálisan lépjek félre.

2015. aug. 9. 06:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Az exemet megcsaltam, es ettol fuggetlenul szakitott velem 2 nap mulva. O azota se tud a dologrol. Nem ereztem magam szarul. Azt kesobb megtudtam, hogy o is megcsalt anno, kb.2 hettel korabban, mint en ot. Nem ereztem magam szarul akkor se. Varhato volt.. Nem veletlen jutottunk oda ahova jutottunk.
2015. aug. 9. 10:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Felnőtt, érett párkapcsolatok esetén a megcsalásban legtöbbször a megcsalt fél keze is vastagon benne van.

Fiatalon határtalan önbizalommal azt hisszük, hogy mindent tudunk. Mindent a legjobban tudunk. Valójában ez ellenkező nem gondolkodását, lelkivilágát sem ismerjük. Ezen ismeret hiányában nem is tudjuk megadni neki azt a pluszt, amit vár, elvár. Ő pedig vár, vár, aztán ha hiába vár, megpróbálja mástól megkapni.

Egyszer megcsaltak. Akkor természetesen én is a partnerben kerestem a hibát, cédának, könnyű erkölcsűnek, gerinctelennek gondoltam őt. Évekkel később jöttem rá, hogy nem érezte magát mellettem nőnek. Éjjel-nappal dolgoztam, nem maradt időm/energiám a kapcsolat ápolására, és balga fejjel azt hittem, hogy a pénz, az előrejutás fontosabb.

Azóta rengeteg kapcsolatom volt, és szinte mindenkitől tanultam valamit, így aztán mire megtaláltam az igazit, már tudtam, mi kell egy igazán jó kapcsolathoz. És miután jószerivel egy élet munkáját feccöltem bele, baromi rosszul esne, ha megcsalna. Annak ellenére is így van ez, hogy nem rólam fogják megmintázni a hűség szobrát.

2015. aug. 10. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!