Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondanátok a majd 50 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok a majd 50 éves barátnőtöknek ,aki 25 éve házas,2 felnőtt gyerekkel,hogy a férje már 1 éve csalja ,méghozzá ismerőssel? Ti szeretnétek ha fordított esetben nektek felnyitná ily módon valaki a szemeteket?

Figyelt kérdés

2023. jan. 3. 16:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 A kérdező kommentje:
A barátnőmet nem tenné tönkre a válás.Van saját családi háza és ő keres jobban.Ez a része nem gond
2023. jan. 3. 19:17
 22/75 anonim ***** válasza:
0%

14 vagyok.....

Azért kell először a férfinak szólni, mert vagy megpróbálja megmenteni a házasságát, vagy döntésre jut és elmondja mit tett. Sokkal jobb mint amikor a mindent tudó barátnő eldönti mi a jó a barinőnek. Amikor elmondod a kedvenc barinőnek az szégyenében a föld alá süllyed és kirakja a férfi szűrét. Szuper, majd a kedvenc barinő megígéri, hogy ne aggódjon minden rendben lesz és ő majd segít neki és kihúzza a szarból. Vagyis ez így lenne normális, de kétlem, hogy ennek felelősségét sokan megértik- e?

Persze dönthet úgy a feleség, hogy jól van ez így és a barinő nyugodt lelkiismerettel elkönyveli magában, hogy vannak emberek akiknek a gyomra ezt is beveszi. Nagyon sok függ attól, hogy kedvenc barinőtök egy elvált nő csupa sérelemmel vagy egy családban élő nő, aki tisztában van a lehetőségeivel.

2023. jan. 3. 19:20
 23/75 anonim ***** válasza:
28%

14 vagyok.....

akkor pedig váljon el minél hamarabb, tisztázza kinek mit kell fizetnie és hajrá. Lehet hogy neki kell költöznie, akkor minél hamarabb keressen új lakást és kész. Ha pedig a férj lép le akkor az a könnyebb eset!!!!

2023. jan. 3. 19:23
 24/75 anonim ***** válasza:
90%
Eletkortol es korulmenyektol fuggetlenul is szolni kell. Nekem ez az elvarasom a barataim fele es ram is szamithatnak ebben.
2023. jan. 3. 19:36
 25/75 anonim ***** válasza:
10%
Én megmondom őszintén inkább nem akarnék tudni róla. Sztem ezek előbb utóbb úgyis kiderülnek és jobb ha valaki magától jön rá fokozatosan összerakva a kirakós darabjait mintha hirtelen arcul csapná a valóság. Ráadásul veszélyes kívülről belefolyni mások kapcsolatába, a végén még megvádolna hogy csak tönkre akarod tenni a házasságát mert féltékeny vagy rá. Az emberek sok mindent elkövetnek azért hogy ne kelljen szembe nézniük a valósággal.
2023. jan. 3. 19:51
 26/75 anonim ***** válasza:
85%
25-ös oké ezt is aláírom de azon is gondolkozz már el egy pillanatra hogy a legjobb barátnőd nap mint nap belemosolyog a képedbe és hazudik hogy igen a férjed munka miatt van távol. Neked hogy esne ha kiderülne hogy akiben a legjobban bízol barátod akivel mindent megosztassz elárul és hazudgál. Elfogadnád azt a süket szöveget hogy bocsi de nem akartam fájdalmat okozni vagy belefolyni? Mikor évtizedek óta a barárod? Én tudni akarnám. Egy barát a legjobbat akarja a másik barátnak és ha ez azon múlik hogy az igazság fájni fog akkor is tudni akarom. Nekem nem kellene olyan valaki barátnak aki egy áruló és ezek szerint elég sokan vannak akik inkább ilyen sumákok mert hogy jaj ő nem szól bele....
2023. jan. 3. 20:07
 27/75 anonim ***** válasza:
11%

21# csak hát nem minden a pénz.

Lelkileg megviseli a válás.

2023. jan. 3. 21:01
 28/75 anonim ***** válasza:
22%

#14, #19, #22:

Ezt a témát sosem fogják egyformán látni a férfiak és a nők.

Sőt, mint ahogy a példa is mutatja, még nők egymás között is másképp látják.

Te, mint a férfiak többsége a praktikus, racionális oldaláról közelíted meg a tényeket. Egy férfi ilyenkor azt nézi, ő hogy jöhet ki legjobban a helyzetből, mi a számára legjobb megoldás, főleg anyagilag.

Egy nő viszont az egész témát érzelmi oldalról fogja megközelíteni.

Hogy mennyire sérti ez az egész a női mivoltát, mennyire alázza meg őt ez a helyzet mások és saját maga előtt. Mennyire lesz sárba tiporva a nőiessége.

Ezért sem lesz egyetértés még nők között sem.

Mivel vannak olyan nők akik homokba dugják a fejüket, már rég nem érdekli őket ha megalázza őket a férjük, csak ne hagyják el, ne kelljen válni.

Azt nőként én sem értem mi a jó abban, ha már mindenki tudja, hogy a férj évek vagy évtizedek óta félrekefél, de a látszatot igyekeznek fenntartani. És ez a látszat csak az ő fejükben él, mert már a kollégáknak, ismerősöknek, rokonoknak, felnőtt gyerekeknek is egyértelmű, hogy az egyik fél félrebszik, el kellene válni, de egyik sem teszi meg a lépéseket.

Ez már csak beteges pszichés kapaszkodás a semmibe. Olyan mint amikor valaki a vizet akarja a kezében összeszorítani, de az kifolyik az ujjai között. De azért ezzel tölti el az éveit, évtizedeit, ahelyett hogy egy új és normális kapcsolatot kezdenének valaki mással.

Arról nem is beszélve, amikor az egyik fél öngyilkossággal fenyegetőzik, ha a másik elhagyná. Beteg egy világot élünk, sajnos......

Több ilyen házasságot is tudok a környezetemben ahol a látszat fenntartása a cél, meg a "pénzügyi életközösség", közben meg a nő pontosan tudja, hogy a férje hosszú évek óta félrekefél.

És ezek NEM nyitott házasságok, csak a nők hagyják magukat alázni, mindenki kibeszéli őket a hátuk mögött, a szemükbe persze mindenki mézesmázos amikor asszonyka a szuper karriert befutott férjéről ömleng. Közben meg sajnálják a csajt a háta mögött, hogy ilyen pszichés állapotban éli a mindennapjait.

Azt még megértem ahol szegénység van, anyagilag nem tudnak szabadulni egymástól a felek, de ahol van annyi pénz, hogy normálisan el tudjanak köszönni egymástól és ennek ellenére mégsem teszik meg, azt nem igazán értem. Mindkét fél rabságban tartja a másikat, hogy az ne tudjon felépíteni senki mással egy új kapcsolatot, még véletlenül se legyen boldog senki mással, ha már vele nem az.

#22-es te férfiként szintén így élsz? Csak kérdezem, mert akkor leírhatnád, hogy te miért nem válsz el?

2023. jan. 4. 09:53
 29/75 anonim ***** válasza:
18%
Én biztos, hogy nem szólnék. Mások magánéletébe szerintem senkinek nincs joga beleszólni.
2023. jan. 4. 13:52
 30/75 anonim ***** válasza:
7%

Én is ugyanezt mondom mint az utolsó. Aztán f a sz á n lepontoztak minket.

Nem a mi dolgunk mások magánéletébe turkálni és főleg nem ilyen fos hírt közölni a saját barátnőnknek.

Mindegy, ez már egy kifordult világ.

Én biztos pofán is verném a barinömet ha belekotnyekeskedik az életembe. Majd ha akarok, akkor tudni fogok róla hogy az uram megcsal.

2023. jan. 4. 16:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!