Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondanátok a majd 50 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok a majd 50 éves barátnőtöknek ,aki 25 éve házas,2 felnőtt gyerekkel,hogy a férje már 1 éve csalja ,méghozzá ismerőssel? Ti szeretnétek ha fordított esetben nektek felnyitná ily módon valaki a szemeteket?

Figyelt kérdés

2023. jan. 3. 16:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
0%
Van facebook-ja?
2023. jan. 3. 17:31
 12/75 A kérdező kommentje:
11 van,de nem tudok én álprofilt csinálni.Esetleg veszek egy tel.számot és onnan megírom+csatolok pár képet..azt nem tudja kideríteni,hogy én voltam ugye?
2023. jan. 3. 17:35
 13/75 anonim ***** válasza:
88%
Megcsalt feleségként;mond el!!! Nem kell kertelni,álfacéról írni,csak elmondani, ha tuti. Nekem minden munkatáram tudta,azóta nem beszélek velük. Mert nem szóltak. Kérdezd meg magadtól;tudni akarnám,vagy szeretnék hülye maradni?
2023. jan. 3. 18:10
 14/75 anonim ***** válasza:
35%

Férfi tanács

1. szerezz bizonyítékot, de olyat ami megdönthetetlen, fénykép, video előnyben

2. beszélnék a férjével és értetően elmondanám neki, hogy abbahagyja a kis kalandozásait vagy borul a bili

3. ha a férj nem vesz komolyan, akkor a bizonyítékot eljuttatnám hozzá névtelenül és hagynám hogy ők ezt egymással vitassák meg

4. a férj lehet, hogy megmondja ki borította a bilit, emiatt megromolhat a barátság, de érvelhetsz azzal, hogy nem tudtad hogyan mondjad el neki. Szerintem ez a jobb verzió mintha évekkel később személyesen mondod el, hogy falaztál a hűtlen félnek és évekig "készültél" arra, hogy elmondod.

2023. jan. 3. 18:25
 15/75 anonim ***** válasza:
90%

"elmondanám neki, hogy abbahagyja a kis kalandozásait vagy borul a bili"

Mi van?? Attól, hogy abbahagyná mert megzsarolták még a megcsalt félnek tudnia kell mit tettek vele!!!!! És igen én is megszakítanék minden kapcsolatot azzal aki nem mondta el akkor is ha nem volt róla fényképes bizonyítéka. Ami már önmagában egy röhej, hogy a bnőnek azt be kéne szerezni ne haragudj.

2023. jan. 3. 18:31
 16/75 anonim ***** válasza:
88%

Kérdezném hogy a ismeri e xy nőt, mert úgy tudod a férje ismeri sajnos.

Utána majd ő kérdezget tőled. Muszáj elmondanod nyíltan, legalább egy jó barátnője maradjon.

2023. jan. 3. 18:38
 17/75 anonim ***** válasza:
87%
Nem lenne tovább a barátnőm ha ilyesmiben falaz a patkány férjemnek.
2023. jan. 3. 18:44
 18/75 anonim ***** válasza:
84%

Ha igazi barátnő vagy, akkor csinálsz pár fotót, bizonyítékot, de úgy korrekt, hogy szemtől szembe mondod el, nem névtelenül sumákolva.

Sz@r helyzet, de igazi barátként így csinálnám es el is várnám egy baráttól.

2023. jan. 3. 18:46
 19/75 anonim ***** válasza:
26%

14 vagyok......

Sok erős Nő van itt a GYk-n. 50 évesen könnyen lehet új életet kezdeni egy új lakásban tök egyedül. Aki itt osztja az észt az gondolkodjon el azon is, hogy közel sem biztos,hogy a kedvenc barátnőjük a szakítás helyett nem akarja inkább megmenteni a házasságát és fenntartani életszínvonalát és nem akarja kockáztatni azt, hogy tök egyedül marad. Ha a férfi a jól kereső a családban, akkor neki nincs igazán mitől tartania(gyerekek felnőttek), mivel van barátnője és egzisztenciája nem fog annyira kétségbe esni mint a feleség. Egy gondolkodó barát ezt is mérlegeli mielőtt döntést hoz.

Ha ez a szituáció mondjuk 30-35 évesen zajlik le úgy, hogy nincs gyerek, ott egyértelműen szólnék, mert nincs vesztenivalója. Az is igaz, hogy attól még nem történik semmi, hogy a tényeket közlöd vele, de onnantól tudni fogja, hogy a barát tisztában van azzal milyen életet kénytelen élni és érdekből szemet huny a férje kicsapongásain.

2023. jan. 3. 18:58
 20/75 anonim ***** válasza:
94%
19. Nem, tudod ez arról szól, hogy ezt a nőnek kell/joga eldönteni miután megtudta az igazat, nem neked.
2023. jan. 3. 19:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!