Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanatok a párotoknak, ha már csaltatok meg valaki mást? Illetve szeretnetek tudni fordított esetben?
Én ugyan nem csaltam meg még senkit, de én úgy vagyok vele, hogy nem érdekel a párom múltja, az sem érdekelne ha az összes párját megcsalta volna, a lényeg nekem az, hogy velem hogy viselkedik egy férfi. Azért, mert mondjuk megcsalta az előzőt, nem biztos, hogy engem is meg fog csalni.
28N
Szeretném tudni. Bár én sem csaltam meg még senkit, nem mintha annyi barátnőm lett volna.
F
Nem szeretnék róla tudni, ezért nem kérdeznék rá. Mivel azonban előbb-utóbb biztos, szóba kerülne a hűség-hűtlenség témakör, úgy általánosságban, ha elmondaná, tudomásul venném, nem befolyásolna.
Én se mondanám, de ha rákérdezne, őszinte lennék természetesen. Nem tagadnám le. Nem értek egyet azzal, hogy aki valakit megcsalt, az majd téged is meg fog. Én csaltam már, de utána nem is folytattam az alapkapcsolatot, rögtön lezártam. Mégse csalok meg azóta is mindenkit, akit szeretek, azt például sose tudnám. Mint ahogy fordítva se működik. Ha az előzőket nem csalta meg, attól még téged megcsalhat. Így születnek az első félrelépések. Bizony, sose a másodikkal kezdődik 😂 Szóval nálam minden új kapcsolat tiszta lappal indul.
Totális őszinteség van köztünk. Mindent tud és mindent tudok, nics meg kegyes hazugság sem. Max olyan van, hogy elfeledtünk megemlíteni néhány részletet. De az mindig be lesz pótolva előbb utóbb.
A kapcsolatunk így tökéletes, soha meg csak okunk sem volt arra h vitatkozunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!