Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanatok a párotoknak, ha már csaltatok meg valaki mást? Illetve szeretnetek tudni fordított esetben?
Figyelt kérdés
2020. nov. 2. 21:42
11/13 anonim válasza:
Én senkit nem csaltam meg. Nem szeretnék tudni róla!!Teljesen összetörne és soha többé nem tudnék benne megbízni!Utána biztos mindenbe belekötnék és megkérdőjeleznék.
12/13 anonim válasza:
Vannak olyan dolgok, amikről nem szívesen beszél az ember. Ez olyan.
13/13 anonim válasza:
Sose mond meg mert elobb v. utobb balhe lesz belole majd valas, feltekenyseg.
Nem kell kiteregetnì a multat. Csamcsogni a multrol, minek? Van mas tema is.
Nem szabad a masikat feltkennye tenni vagy neki fajdalmat okozni.
Ha meg akarod csalni, csak komoly partnerrel csald, aki nem akar radakaszkodni. Ha kerdez teged a parod vagy ñejed allitsd le nagyon okosan,frappansan felj, ne feltekenykedjen... Te meg ne tedd feltekennye ot. De bevallani soha. Nejem is ezt tanacsolta nekem anno mikor elkezdunk jarni. Tehat nem bevallani.Elmondta, nem szeretne feltekeny pasit
Megertettem..!Soha tobbet nem kerdezoskodtem.
Szamos no akart engem azota, de 3x megondoltam kit hogy kezelek. A diszkrecio a legfontosabb.
Szoval, ne vald be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!