Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gumi szagú volt a párom ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumi szagú volt a párom ott lenn, megcsal?

Figyelt kérdés

Ma reggel akció közben megéreztem,hogy mintha gumi szaga meg íze lenne neki ott lenn...

Tegnap estig dolgoztam,értem jött a munkahelyemre. Csinosan volt öltözve. Kettő autója van, egy futkozós,amit munkára használ, meg egy hétvégi. említette, hogy az egyiket kitakaritotta és hogy a másikat is ki kéne ( 1 hónapja takarítottam ki, volt,hogy fél évig eszébe se jutott)

Mikor hazaértünk, hulla fáradtan bedőlt az ágyba és elaludt ( reggel fürdött, nagyon koszos nem lett úgyhogy az esti zuhanyzás elmaradt).

Reggel letepert és megéreztem rajta azt...

Mi nem használunk gumit, nem szeretjük. Tablettát szedek.

Teszem fel,ha fizetésőnél vagy akárkinél lett volna, akkor fürödt volna utána,nem?

A telefonját nem dugdossa.

12 órás munkarendben vagyok, szóval nem tudom,mit csinál napközben.

Jövő héten szabadságon leszek, milyen jelekre figyeljek?

Ti mit tennétek a helyembe?

Szóljak neki vagy figyeljek?

Elnézést, ha kuszán fogalmaztam volna.

Köszönöm a válaszokat!

2022. szept. 2. 14:32
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
8%
Ha óvszerben vered ki, látod egyben hogy mennyit lőttél. Én imádom nézegetni.
2022. szept. 6. 20:51
 62/66 anonim ***** válasza:
100%

Ez gáz.

Nem az, hogy leszopod, hogy nem fürdött előtte x óráig, az magánügy, hanem, hogy gumiilata volt.

Nekem ez azonnali magyarázatot kívánna, és ha nem kapnék, kihajítanám.

2022. szept. 8. 16:18
 63/66 anonim ***** válasza:
51%
Egyébként nem bízol benne. Mi a kérdés innentől kezdve?
2022. szept. 8. 16:38
 64/66 anonim ***** válasza:
77%

Egyébként simán lehet gumiszagú.

Amikor én tekerem fel a barátomra a gumit, hiába mosok kezet még a 4. után is érzem rajta.

Pedig én nem is viselem a kotont az aktus végéig, mint ő.

2022. szept. 8. 16:40
 65/66 anonim ***** válasza:
41%
Másfél óra? Amikor vendégeink vannak a fürdőben 5 perc alatt! megoldunk egy szexet - az ő élvezetére, mert nekem bőven nem elég annyi idő, hogy beinduljak, de ő kíván, akkor miért ne.
2022. szept. 8. 16:42
 66/66 anonim ***** válasza:
70%

#65 nem értem az ilyen nőket, ti élvezitek, hogy ürítőlyukak vagytok? :D

Mert ha ti nem élvezitek, nincs kedvetek hozzá, csak hagyjátok hogy a hímribitek használja a testeteket egy élvezés erejéig, akkor egy használt zsepi szintjén vagytok

2022. szept. 8. 16:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!