Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy veszem észre hogy megcsal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy veszem észre hogy megcsal?

Figyelt kérdés
Nagyon furcsán ingerlékeny volt az elmúlt pár hónapban, igaz mindennapos kismama vagyok. De ő már a 3. Babánk. Nem szokott így viselkedni, q 20. Hétig minden okés volt aztán nem is akart velem szexelni, nem is jött oda puszit adni és jöttek szavakkal teli bántások. Semmi nem volt jó amit csináltam. Mintha rajtam vezette volna le h ő rosszat csinal. Elkoltoztunk házba, azt mondta h 2 napot itthonról dolgozik de mindig bejár. Szex nincs mar 3-4 hónapja. Azt sem engedte h én csináljam. Azt állítja h magának sem csinalja mert nincs kedve. Ez lehetséges egyáltalán? Munkája amugy elég felelősségteljes. Lehet többet látok bele;( volt egy nagyobb kiborulásom. Egyik vitánál Azt mondta menjek a picsába meg sosem mondott ilyet. Nagyon sírtam napokig, azóta megint kedves lett. És kicsit érthetetlen számomra ez a hangulatingadozása
2022. aug. 26. 08:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
59%
Nem minden pasi szereti csinálni a terhesség alatt.
2022. aug. 26. 09:13
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Amikor engem a pátom megcsalt pont az ellenkezője volt. Gyanusan kedves és nyugodt lett. Ettől függetlenül valami biztosan történt vele. Ezt a munkára nem lehet fogni.
2022. aug. 26. 09:45
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Amiket leírtál lehetnek a megcsalás jelei, de nem biztos, hogy megcsal. Egyértelműen nem érzi jól magát a kapcsolatban, van ötleted miért? Min vitáztok?
2022. aug. 26. 09:59
 4/17 anonim ***** válasza:
81%
Miert akarod terhesen eszrevenni. Ráer a stressz veszekedes válás sztem kesobb is addigra meg lehet magátol is kibukik.
2022. aug. 26. 10:15
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Amiket leírtál, azok lehetnek a megcsalás jelei is, de nem feltétlenül azok. Nagyon fontos a nyílt és őszinte kommunikáció, amiben nem bírálod a másikat, hanem a saját érzéseidről beszélsz. Ha nekünk vitánk van, mindig leülünk a nappaliban, megbeszéljük, hogy melyikünk kezdi, és aztán egymás után elmondjuk - amennyira csak lehet - objektíven az eseményeket és az azokhoz fűződő érzéseinket. Nem szólunk közbe amikor a másik beszél, lesz időnk utána megválaszolni. (Nyilván ezt egy komolyabb vitánál tesszük így, amikor mondjuk más esetben nagyon elvinnének minket az érzések, és veszekedés lenne belőle.)

Ilyen kereteken belül elmondhatnád, hogy mennyire rosszul esik neked az, hogy te a mostani viselkedése alapján nem érzel annyi törődést, szeretetet a részéről amennyit szeretnél, főleg, hogy benned meg tombolnak a hormonok. Hogy mennyire rosszul esett, amikor azt mondta, hogy menj a pics*ba (nem őt minősítve, hogy "ki a f*szom mond ilyet egy terhes nőnek?", hanem tényleg csak a TE érzéseidet a dologgal kapcsolatban). Felsorolhatsz mindent is (mennyire rosszul érint téged ez a folyamatos bizonytalanság állapotosan, mennyire rosszul érint, hogy nincs szex, stb), és megkérdezheted, ő hogyan érez a jelenlegi helyzettel kapcsolatban.

NEM szabad hagyni, hogy a dolgok eddig fajuljanak. Ha nem nyitott erre az őszinte kommunikációra, én lehet, hogy csalnék és megnézném az üzeneteit. Nem szép dolog, de valahogyan, bizonyosságot kell nyerned arról, hogy van-e valami a háttérben.

2022. aug. 26. 10:37
 6/17 A kérdező kommentje:

Próbálok vele beszélni mindig de estére fáradt. Mire elaltatom gyerekeket és lejövök nappaliba ő szeretne menni aludni. Ha erőszakoskodnék akkor úgyis megelégelné és ott hagy.

Valóban műtötték és az megviselte utana sokáig fajt a foga is. Meg a költözés. Remélem ezek vannak a háttérben! Gps-en amugy látom mindig hol van. Ennél jobban nem tudom lecsekkolni.

2022. aug. 26. 11:06
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem te vagy az aki elkülte éjjel lázcsillapitóért? Ö meg nem ment és összevesztettek és akkor mondta hogy menj a pi..aba?
2022. aug. 26. 15:14
 8/17 A kérdező kommentje:
De én vagyok az! Azóta teljesen megváltozott! Feltűnően kedvesebb lett, szerintem megbánta a dolgot. De vannak amiket nem értek
2022. aug. 27. 11:59
 9/17 anonim ***** válasza:
A gyerekekkel egyébként milyen? Nem lehet, hogy kicsit megijedt a 3. után?
2022. aug. 27. 21:29
 10/17 anonim ***** válasza:
30%

Punci !

Punci !

Étterem !

2022. aug. 27. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!