Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy veszem észre hogy megcsal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy veszem észre hogy megcsal?

Figyelt kérdés
Nagyon furcsán ingerlékeny volt az elmúlt pár hónapban, igaz mindennapos kismama vagyok. De ő már a 3. Babánk. Nem szokott így viselkedni, q 20. Hétig minden okés volt aztán nem is akart velem szexelni, nem is jött oda puszit adni és jöttek szavakkal teli bántások. Semmi nem volt jó amit csináltam. Mintha rajtam vezette volna le h ő rosszat csinal. Elkoltoztunk házba, azt mondta h 2 napot itthonról dolgozik de mindig bejár. Szex nincs mar 3-4 hónapja. Azt sem engedte h én csináljam. Azt állítja h magának sem csinalja mert nincs kedve. Ez lehetséges egyáltalán? Munkája amugy elég felelősségteljes. Lehet többet látok bele;( volt egy nagyobb kiborulásom. Egyik vitánál Azt mondta menjek a picsába meg sosem mondott ilyet. Nagyon sírtam napokig, azóta megint kedves lett. És kicsit érthetetlen számomra ez a hangulatingadozása
2022. aug. 26. 08:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Akarta ő is a 3.gyereket?
2022. aug. 28. 21:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Volt szeretője a szomszéd? Haver járt így. Hátsó telekszomszéd a volt szeretője. Beköltözés után 2 hónappal derült ki. Ha kint van az asszony a kertben tiszta ideg. Nem tudnak elköltözni, de nagyon szeretne eltünni onnan.
2022. aug. 28. 21:38
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen ő is akarta a 3-kat ezt még házasság előtt eldöntöttük! Nem hiszem h a szomszéddal kavarna, jóval idősebb itt mindenki mint mi.
2022. aug. 28. 22:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Munkahelyen furják? Az ki tudja készíteni az embert.
2022. aug. 28. 22:43
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, elég fontos pozíciót tölt be, nem tudják nélkülözni még szabi alatt sem. Dectény h nagy a teher
2022. aug. 28. 23:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Otthon gyerekek miatt nem tud dolgozni. Nagy a stressz és nyomás rajta. Próbálj vele beszélgetni a munkájáról, munkahelyi dolgokról. Oldani a feszültségét. 3 gyerek mellett ez biztos ultra nehéz, de próbáld támogatni, ahogy bírod.
2022. aug. 28. 23:37
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért szex nélkül 2-3 hónapig,az elég durva.

Nem biztos hogy megcsal,de elég nagy gondok lehetnek a háttérben,

ha ennyi ideig nem kívánja még azt se hogy te kielégítsd.

Nem akarok ünneprontó lenni,de még azt is el tudom képzelni

hogy nem akarja ezt a 3. babát.Még ha ő azt is mondja hogy igen.

2022. aug. 30. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!