Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal a párom?
Én beszélgetnék a nővel és kérnék bizonyítékot. Ha tud mutatni, kuka a pasas.
De amúgy egy random vadidegen csaj mégis miért akarna szétválasztani titeket? Még ha kolléganő, régi szerelem, stb. lenne, akkor el is hinném. De egy totál ismeretlen csaj? A semmiből?
3an tessék találkozni és tisztázni.
N 30
Szerintem meg 1-esnél a pont: ex, kollega stb lehet ilyen szándéka, de nekem is hogy azt mondta nem ismeri, es szét akarnak választani..
Igaz lehet kamuprofilt is csinálni es akkor valóban szorakozhat vki. Találkozót vele egy kávéra es beszéljetek, tedd fel a kérdésediet. Majd vesd össze a barátodéval a sztorit..
Szerintem ne ülj fel ilyen lóra. Én pont így jártam. Bizonyítékok is voltak. Fotók. Persze kiderült h a barátnőm régebb valóban azzal a fiúval volt és hat voltak meztelen fotoi amiket küldött neki. De azóta szakítottak. A srác nem bírta lenyelni ezért engem felkeresett és úgy adta elő az egeszet h én vagyok a 3 dik.
Sajnos valamennyire hittem neki. És ez teljesen tönkre vágta a kapcsolatom. Pedig az akkori barátnőm valóban semmi rosszat nem tett
#3 Ez így önmagában ostobaság. Értelmes ember nem teszi ki névvel, hogy kivel van kapcsolatban, hiszen adatvédelmi szempontból komoly aggályokat vet fel a dolog.
Amennyiben a másik fél visszautasítja ezt a felkérést, az nem annak a bizonyítéka, hogy félrelép (ez természetesen nem kizárt), hanem arra utal, hogy tudatosan kezeli a digitális lábnyomát.
A megoldás az, ha a kérdező bizonyítékot kér a nőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!