Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsal a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal a párom?

Figyelt kérdés
Nemrég jöttünk össze a párommal. Egyikőnknek sincs kint, hogy együtt vagyunk, közös kép sincs, de történetbe tettem ki közös képet 24 órára. Nemrég kaptam egy üzenetet egy nőtől facebookon, hogy Ő pár hete randizgat a párommal, és látta a közös képünket, és ugye csak barátok vagyunk. Párom azt mondja nem is ismeri ezt a nőt, és szerinte csak szét akarnak minket választani. Ti mit gondoltok? igaza lehet a páromnak? Nem tudom mit higgyek.

2022. jún. 11. 10:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%

Én beszélgetnék a nővel és kérnék bizonyítékot. Ha tud mutatni, kuka a pasas.

De amúgy egy random vadidegen csaj mégis miért akarna szétválasztani titeket? Még ha kolléganő, régi szerelem, stb. lenne, akkor el is hinném. De egy totál ismeretlen csaj? A semmiből?

2022. jún. 11. 10:12
 2/17 anonim ***** válasza:
94%

3an tessék találkozni és tisztázni.

N 30

2022. jún. 11. 10:13
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem kérd meg a párod, hogy tegyétek ki, hogy kapcsolatban vagytok, aztán tisztázva lesz, meg a csajnak is helló van. Amennyiben tiltakozik, úgy kuka a bácsi, mert megcsal. Vagy veled csal. De ez lényegtelen.
2022. jún. 11. 10:27
 4/17 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem meg 1-esnél a pont: ex, kollega stb lehet ilyen szándéka, de nekem is hogy azt mondta nem ismeri, es szét akarnak választani..

Igaz lehet kamuprofilt is csinálni es akkor valóban szorakozhat vki. Találkozót vele egy kávéra es beszéljetek, tedd fel a kérdésediet. Majd vesd össze a barátodéval a sztorit..

2022. jún. 11. 10:33
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Random nők nem szoktak ilyenekkel szórakozni. Én beszélnék a nővel.
2022. jún. 11. 10:44
 6/17 anonim ***** válasza:
96%
Én is beszélnék a nővel és kérném hogy találkozzunk, mutasson beszélgetést, mondja el mi történt stb.
2022. jún. 11. 11:17
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
egy random ismeretlen hogy látja a történeted?
2022. jún. 11. 11:22
 8/17 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ne ülj fel ilyen lóra. Én pont így jártam. Bizonyítékok is voltak. Fotók. Persze kiderült h a barátnőm régebb valóban azzal a fiúval volt és hat voltak meztelen fotoi amiket küldött neki. De azóta szakítottak. A srác nem bírta lenyelni ezért engem felkeresett és úgy adta elő az egeszet h én vagyok a 3 dik.

Sajnos valamennyire hittem neki. És ez teljesen tönkre vágta a kapcsolatom. Pedig az akkori barátnőm valóban semmi rosszat nem tett

2022. jún. 11. 11:42
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Először is nézd meg a nő profilját. Ha nagyon rövid ideje regisztrált akkor valószínűleg szét akar szakítani benneteket. A profilján van közös kép, kapcsolatban van? Kérdezd meg tőle, hogy hol ismerkedtek meg és mikor? Mikor szoktak találkozni? Össze fog állni a kép, hogy ki hazudik. Igazából ezt nem nehéz kideríteni de mi innen nem tudjuk megállapítani. Megkérheted a párodat, hogy előted írjon neki.
2022. jún. 11. 18:11
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

#3 Ez így önmagában ostobaság. Értelmes ember nem teszi ki névvel, hogy kivel van kapcsolatban, hiszen adatvédelmi szempontból komoly aggályokat vet fel a dolog.

Amennyiben a másik fél visszautasítja ezt a felkérést, az nem annak a bizonyítéka, hogy félrelép (ez természetesen nem kizárt), hanem arra utal, hogy tudatosan kezeli a digitális lábnyomát.

A megoldás az, ha a kérdező bizonyítékot kér a nőtől.

2022. jún. 13. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!