Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gumi szagú volt a párom ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumi szagú volt a párom ott lenn, megcsal?

Figyelt kérdés

Ma reggel akció közben megéreztem,hogy mintha gumi szaga meg íze lenne neki ott lenn...

Tegnap estig dolgoztam,értem jött a munkahelyemre. Csinosan volt öltözve. Kettő autója van, egy futkozós,amit munkára használ, meg egy hétvégi. említette, hogy az egyiket kitakaritotta és hogy a másikat is ki kéne ( 1 hónapja takarítottam ki, volt,hogy fél évig eszébe se jutott)

Mikor hazaértünk, hulla fáradtan bedőlt az ágyba és elaludt ( reggel fürdött, nagyon koszos nem lett úgyhogy az esti zuhanyzás elmaradt).

Reggel letepert és megéreztem rajta azt...

Mi nem használunk gumit, nem szeretjük. Tablettát szedek.

Teszem fel,ha fizetésőnél vagy akárkinél lett volna, akkor fürödt volna utána,nem?

A telefonját nem dugdossa.

12 órás munkarendben vagyok, szóval nem tudom,mit csinál napközben.

Jövő héten szabadságon leszek, milyen jelekre figyeljek?

Ti mit tennétek a helyembe?

Szóljak neki vagy figyeljek?

Elnézést, ha kuszán fogalmaztam volna.

Köszönöm a válaszokat!

2022. szept. 2. 14:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
35%
Én is inkább utánajárnék a dolognak... Szólni ne szólj neki semmit, csak járj nyitott szemmel
2022. szept. 2. 15:22
 12/66 A kérdező kommentje:

Szerver az ideg.

Nem mondtam neki, hogy szabadságon leszek, de mikor megtudta, meglepődött és kérdezte, " ugye elmész valahová?"

Meg láttam az arcán a csalódottságot.

Annyit hozzá tettem viccesen,hogy remélem, a szeretőidnek szólsz,hogy át kell szervezni a programot. De a gumiról nem szóltam semmit.

2022. szept. 2. 15:35
 13/66 A kérdező kommentje:
Szétvet*
2022. szept. 2. 15:35
 14/66 anonim ***** válasza:
90%
Hát ez gyönyörű kapcsolat lehet.
2022. szept. 2. 15:42
 15/66 anonim ***** válasza:
32%
Lehet csak guminővel kefélt
2022. szept. 2. 15:55
 16/66 anonim ***** válasza:
91%
Dobd a gumiembert a kukába lesz jobb.
2022. szept. 2. 15:56
 17/66 anonim ***** válasza:
25%
Lehet, hogy csak gumiban verte ki.
2022. szept. 2. 16:49
 18/66 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem egyenesen állj elé és mondd meg neki hogy ezt tapasztaltad és gyanakszol rá.

Jogos a bizalmatlanságod szóval ezzel támaszd is alá

Amúgy 12 órában mikor van időtök egymásra?xd mármint az nagyon kevés együttlét ha érted mire gondolok, szóval nem vesztegetném az időmet hanem egyenes választ várnék a szeretett páromtól, nem véletlen a párod szerintem az őszinteség a kapcsolat alapja.

Sok sikert!:)

2022. szept. 2. 16:51
 19/66 anonim ***** válasza:
9%

Miért tenne ilyet bárki? 😂😂😂

2022. szept. 2. 16:54
 20/66 anonim ***** válasza:
17%
A gumióvszer szaga órákon keresztül megmarad?? Amúgy szerintem 1 napi nem fürdés után a farka szaga elnyomta volna az óvszer szagát... 🤮
2022. szept. 2. 16:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!