Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gumi szagú volt a párom ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumi szagú volt a párom ott lenn, megcsal?

Figyelt kérdés

Ma reggel akció közben megéreztem,hogy mintha gumi szaga meg íze lenne neki ott lenn...

Tegnap estig dolgoztam,értem jött a munkahelyemre. Csinosan volt öltözve. Kettő autója van, egy futkozós,amit munkára használ, meg egy hétvégi. említette, hogy az egyiket kitakaritotta és hogy a másikat is ki kéne ( 1 hónapja takarítottam ki, volt,hogy fél évig eszébe se jutott)

Mikor hazaértünk, hulla fáradtan bedőlt az ágyba és elaludt ( reggel fürdött, nagyon koszos nem lett úgyhogy az esti zuhanyzás elmaradt).

Reggel letepert és megéreztem rajta azt...

Mi nem használunk gumit, nem szeretjük. Tablettát szedek.

Teszem fel,ha fizetésőnél vagy akárkinél lett volna, akkor fürödt volna utána,nem?

A telefonját nem dugdossa.

12 órás munkarendben vagyok, szóval nem tudom,mit csinál napközben.

Jövő héten szabadságon leszek, milyen jelekre figyeljek?

Ti mit tennétek a helyembe?

Szóljak neki vagy figyeljek?

Elnézést, ha kuszán fogalmaztam volna.

Köszönöm a válaszokat!

2022. szept. 2. 14:32
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellett volna bejelenteni a szabit.

De ha már így alakult, szerintem is utazz el valahova (csomagolj be, hívj taxit, ahogy korábban mondták) aztán menj vissza és légy résen.

2022. szept. 4. 12:07
 42/66 anonim ***** válasza:
0%
Erről eszembe jutott egy csúnya vicc, pm-ben elküldöm.
2022. szept. 4. 14:22
 43/66 anonim ***** válasza:
81%
Most meglepodsz amit írni fogok, de nálunk volt hasonló úgy, hogy egésznap együtt voltunk itthon.!!!!! Fürdés után ezt éreztem... 😂
2022. szept. 4. 15:52
 44/66 anonim ***** válasza:
100%

#18-as vagyok

#43 most vagy te vagy a férj xdd, vagy ez tényleg lehet nyugtató dolog a kérdezőnek, azt javaslom tárgyaljatok erről

Kérdezőnek:

Zenly alkalmazással tudod követni telefonon, vagy szedj le valami kémkedőset ahol látod mikor merre megy:)

Ugyan nem kémkedős de arra is alkalmas ha nem ismeri az alkalmazást: sokszor én is megfeletkezem róla hogy a Snapchat kiírja hol is vagyok, kiírja az összes barátom tartozkodási helyét stb (üzenet küldős, beszélgetős alkalmazás) (külön engedélyezed benne hogy mindig mutassa a helyét és kell hozzá állandó net)

2022. szept. 4. 20:19
 45/66 anonim ***** válasza:
25%
43 as vagyok és nő! És ez így volt, ha aznap csak 1 órát is elment volna otthonról, biztosan én is ezt gondoltam volna, hogy megcsalt.
2022. szept. 4. 21:59
 46/66 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet érezni órákig is ha nincs lemosva. Nekem volt, hogy még a szappanos lemosás sem vitte le teljesen.
2022. szept. 4. 22:56
 47/66 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos szerintem is megcsal. Pl a reakciójabol, hogy rekdezte toled, hogy aznap nem mesz el valahova? Az en pasim is ezt csinalta anno, votl a heten egy db fix delutani programom es bejelentettem aznap nem megyek mindig kb hisztit csapott marmint ugyanez a nezes es kerdezoskodes, hogy miert nem megyek el. Mikro kerdore vontam azt feleltr tul sokat vagyunk egyutt es egyedul szeret lenni. Tobb se kellett nekem se, tudtam, hogy valamit titkol szoval ahogy tobbiek irtak telot hangrogzitovel otthagytam egyik delutanon… nos nem kellett sokat varni 2. ilyen alkalommal sajnos hallottam, hogy fizetoshoz jár. De nem ment el csak beszelt vele. Sajos bennem nem volt ott lelkiero, hogy tovabb nyomozzak igy szemebsitettem es ebbe is kapszkodott mindent letagadott, hogy nem is jar csak kovancsisagbol beszelt neha veluk. Szoval azt javaslom, hogy tenyleg a totalis bizonyitekig menj.. nekem is el kellett volna utazni es folytatni a nyomozast, de nem mentem mert gyenge voltam hozza, kb osszeomlottam amikor ezt hallgattam, remegtem meg minden agyam csak ezen kattogott…
2022. szept. 5. 07:51
 48/66 anonim ***** válasza:
65%
Várjuk a folytatást!
2022. szept. 6. 00:33
 49/66 anonim ***** válasza:
19%
Ez jutott még eszembe [link]
2022. szept. 6. 04:04
 50/66 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a sok hasznos választ!

Tegnap előtt egész nap együtt voltunk, másfél órára mentem csak el itthonról, de este megint éreztem rajt azt a szagot.

Abban a másfél órában 90%ig biztos vagyok,hogy nem ment sehova ( valószínűleg poreszt nézett. Mielőtt elmentem, volt egy kis akció, de ő nem élvezett el, úgyhogy gondolom, befejezte magának).

Nem használtunk semmilyen sikosítót, és szerintem ő sem használt mikor magának csinálta. Legutoljára ő mosta ki az alsóit, arra tudok gondolni,hogy valamilyen másik fajta öblítőt használt ( a mosógépbe kb beleszokott önteni fél litert. :D), aztán ahogy megizzad, nap végére azt érezni. Bár lehet ,hogy ez elég buggyant elgondolás, de hát nem tudom...

De egyik este megint megkérdezte,hogy másnap megyek e valahová, mikor visszakérdeztem ugyan miért fontos tudnia, " hát..ő.. boltba kéne menni"

Aztán utána megnyugtatott, hogy ne kepzeljek rossz dolgokat, nagyon szeret engem....

Résen fogok lenni mindenesetre.

2022. szept. 6. 08:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!