Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan deríthetem ki, hogy megcsal és meglop?
Figyelt kérdés
Több mint 3 éve vagyunk együtt párommal, de kb 7 hónappal ezelőtt kezdett megváltozni a viselkedése. Az ágyban már szinte csak én kezdeményezek, csak ködösít ha megpróbálok vele a problémáinkról beszélni, néha órákig ignorálja az üzeneteimet Messengeren sőt újabban kisebb pénzösszegek el-el tűnödeznek a számlámról. Szinte biztos vagyok benne, hogy van valakije. Próbáltam utánajárni a dolgoknak, megbíztam valakit, hogy törje fel a Facebook fiókját. 6 napon keresztül figyeltem a Facebook kereséseit, chateléseit még a likejait is, de semmi gyanúsat nem találtam, csak családtagokkal, barátokkal tartja a kapcsolatot. Milyen egyéb módon tudnám kideríteni, hogy mi zajlik a háttérben? Hiába kérdezem, teljesen elzárkózik, csak akkor viselkedik normálisan ha kell neki valami.2022. jún. 14. 18:55
1/9 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb szimplán szakítani? Megrendült a bizalom, innentől kezdve úgyis kuka az egész.
2/9 anonim válasza:
Ha megcsal miért pont a Facebook? Amúgy mindegy mert a bizalom elveszett. Kérdezz rá kerek perec.
4/9 anonim válasza:
Számládról tiltsd le. Lehet, hogy drogozik, szerencsejátékozik, stb.
5/9 anonim válasza:
Az én exem is folyamatosan meglopott, eleinte kért mindig 2-3 ezer forintokat, de mikor meguntam és mondtam, hogy nem tudok adni, eltűntek összegek a pénztárcámból. Eleinte azt hittem, hogy rosszul emlékeztem, mennyi pénz van a tárcámban, de a harmadik esetnél már gyanús volt.
Függetlenül attól, hogy szakításunk után kiderült, meg is csalt, a szakítás oka tulajdonképpen az volt, hogy valakitől megtudtam, füvezik. Mivel nem volt állandó munkája, így innentől kezdve egyértelművé vált, hogy miért szivárog a pénzem.
6/9 anonim válasza:
Minek nyomozgatni meg erre pazarolni energiat? Eleg egyertelmu hogy nem kellesz neki mar.
7/9 anonim válasza:
Kövesd! Lesd! Mond azt, hogybsuliba/munkába mész aztán lesd ki hová megy. Útközben hívd fel, hogy mi a helyzet és meglátod igazat mondd-e. Vagy hátha valakit fogad (persze ha közös otthonról van szó)
9/9 anonim válasza:
Hozzáteszem, hogy nem csak messenger létezik, hanem számtalan más alkalmazás. Pl twitter, insta, snapchat, viber, hangouts, hagyományos email. Természetesen valaki lehet elég burkolt és, ha van is valakije megbeszélik ki mikor ér rá. Kikapcsolja az értesítéseket és csókolom. Azt meg hogy feltöretted a facebookját sem volt korrekt húzás. Nekem azonnal bejelez a telefon, ha valaki valamit mókolni próbál. Onnantól 20 másodperc és ki is van dobva, és új a jelszó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!