Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi szagú volt a párom ott lenn, megcsal?
Ma reggel akció közben megéreztem,hogy mintha gumi szaga meg íze lenne neki ott lenn...
Tegnap estig dolgoztam,értem jött a munkahelyemre. Csinosan volt öltözve. Kettő autója van, egy futkozós,amit munkára használ, meg egy hétvégi. említette, hogy az egyiket kitakaritotta és hogy a másikat is ki kéne ( 1 hónapja takarítottam ki, volt,hogy fél évig eszébe se jutott)
Mikor hazaértünk, hulla fáradtan bedőlt az ágyba és elaludt ( reggel fürdött, nagyon koszos nem lett úgyhogy az esti zuhanyzás elmaradt).
Reggel letepert és megéreztem rajta azt...
Mi nem használunk gumit, nem szeretjük. Tablettát szedek.
Teszem fel,ha fizetésőnél vagy akárkinél lett volna, akkor fürödt volna utána,nem?
A telefonját nem dugdossa.
12 órás munkarendben vagyok, szóval nem tudom,mit csinál napközben.
Jövő héten szabadságon leszek, milyen jelekre figyeljek?
Ti mit tennétek a helyembe?
Szóljak neki vagy figyeljek?
Elnézést, ha kuszán fogalmaztam volna.
Köszönöm a válaszokat!
Nekem azt mondta,hogy nem fürdött, de amúgy nem éreztem rajt az egésznapos "szagot", meg olyan ápoltnak tűnt.
Megmarad órákon keresztül az óvszer szaga?
Lehet valami más,aminek olyan szaga van,mint az óvszernek?
Azzal hitegetem magam,hogy biztos rosszul éreztem, de sajnos ez tipikus illat...
Amúgy nem tartunk itthon óvszert.
Nem mindennap 12 órázom,szóval van időnk egymásra.
Azért nem kérdeztem rá,mert nyilván tagadná és én lennék a hülye.
Kézzel fogható bizonyítékom nincs, szóval érdemes lenne figyelnem további jelekre. De sajnos nagyon ideges vagyok és nem tudok úgy tenni,mintha minden rendben lenne, pedig nyilván ezt kéne csinálnom,hogy azt higgye, nem fogtam gyanút...
De lehet rosszul látom a dolgot, ezért írtam ki a kérdést,kíváncsi vagyok, ki mit tenne.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!