Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gumi szagú volt a párom ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumi szagú volt a párom ott lenn, megcsal?

Figyelt kérdés

Ma reggel akció közben megéreztem,hogy mintha gumi szaga meg íze lenne neki ott lenn...

Tegnap estig dolgoztam,értem jött a munkahelyemre. Csinosan volt öltözve. Kettő autója van, egy futkozós,amit munkára használ, meg egy hétvégi. említette, hogy az egyiket kitakaritotta és hogy a másikat is ki kéne ( 1 hónapja takarítottam ki, volt,hogy fél évig eszébe se jutott)

Mikor hazaértünk, hulla fáradtan bedőlt az ágyba és elaludt ( reggel fürdött, nagyon koszos nem lett úgyhogy az esti zuhanyzás elmaradt).

Reggel letepert és megéreztem rajta azt...

Mi nem használunk gumit, nem szeretjük. Tablettát szedek.

Teszem fel,ha fizetésőnél vagy akárkinél lett volna, akkor fürödt volna utána,nem?

A telefonját nem dugdossa.

12 órás munkarendben vagyok, szóval nem tudom,mit csinál napközben.

Jövő héten szabadságon leszek, milyen jelekre figyeljek?

Ti mit tennétek a helyembe?

Szóljak neki vagy figyeljek?

Elnézést, ha kuszán fogalmaztam volna.

Köszönöm a válaszokat!

2022. szept. 2. 14:32
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom miért pontoztátok le a 17-est? Nekem is volt egy olyan partnerem hónapokig , aki mindig gumiba verte ki. Ez telefonos szexkapcsolat volt, zavaró is volt nekem, ahogy csattog a gumi :) . Gondolom így lassabban tudott elmenni, vagy a takarítást akarta így megúszni.
2022. szept. 6. 10:17
 52/66 anonim ***** válasza:
82%
Azt is nézd, hogy könnyen lecsúszik a fityma-e!
2022. szept. 6. 13:05
 53/66 anonim ***** válasza:
100%
1.5 óra alatt szomszédba símán át lehet ugrani.
2022. szept. 6. 13:57
 54/66 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kocsiban hetyegni egyet. 20 perc se.
2022. szept. 6. 14:55
 55/66 A kérdező kommentje:

Igazgatok van, másfél óra sok idő.

De ő az ágyban laptopozott, közben a facet is görgette. Hogy miért vagyok ilyen biztos ebben?

Megnéztem a gép eseménynaplójában, mikor lett bekapcsolva. Plusz be van jelentkezve facebookra, és szép vagy nem szép dolog, de azt is láttam,hogy videókat nézett facen abban az időszakban, míg nem voltam otthon. Úgyhogy ebből gondolom,hogy otthon feküdt, de az is lehet,hogy nektek van igazatok.

2022. szept. 6. 15:10
 56/66 A kérdező kommentje:
Igazatok*
2022. szept. 6. 15:11
 57/66 anonim ***** válasza:
100%

Ha profi csaló, akkor gyárt alibit.

Egyébként minden helyzetet lehet többféleképp magyarázni.

De az gyanús, hogy küldene el. Lehet csak webcam szexel valakivel online.

2022. szept. 6. 15:21
 58/66 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez az a szitu, így, hogy másodjára is előfordult, olyan napon, mikor elvileg nem lehetséges a félrelépés, hogy simán megkérdezed.

Figyelj, drágám, már előfordult többször, hogy óvszer szagot éreztem a f@rkadon. Légyszi segíts kideríteni, hogy mi okozza, mert eléggé furcsa.

A reakcióból látni fogod, mi a szitu.

2022. szept. 6. 15:44
 59/66 anonim ***** válasza:
90%

#51:

Gumiban kiverni? Mi abban a jó?

Meg ez mi már, hogy ne kelljen takarítani? 10 litert lőtt ki a gyerek? 🤣

2022. szept. 6. 15:50
 60/66 anonim ***** válasza:
100%

59-es.

Tőlem ne kérdezd, nincs farkam. :)

2022. szept. 6. 18:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!