Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gumi szagú volt a párom ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumi szagú volt a párom ott lenn, megcsal?

Figyelt kérdés

Ma reggel akció közben megéreztem,hogy mintha gumi szaga meg íze lenne neki ott lenn...

Tegnap estig dolgoztam,értem jött a munkahelyemre. Csinosan volt öltözve. Kettő autója van, egy futkozós,amit munkára használ, meg egy hétvégi. említette, hogy az egyiket kitakaritotta és hogy a másikat is ki kéne ( 1 hónapja takarítottam ki, volt,hogy fél évig eszébe se jutott)

Mikor hazaértünk, hulla fáradtan bedőlt az ágyba és elaludt ( reggel fürdött, nagyon koszos nem lett úgyhogy az esti zuhanyzás elmaradt).

Reggel letepert és megéreztem rajta azt...

Mi nem használunk gumit, nem szeretjük. Tablettát szedek.

Teszem fel,ha fizetésőnél vagy akárkinél lett volna, akkor fürödt volna utána,nem?

A telefonját nem dugdossa.

12 órás munkarendben vagyok, szóval nem tudom,mit csinál napközben.

Jövő héten szabadságon leszek, milyen jelekre figyeljek?

Ti mit tennétek a helyembe?

Szóljak neki vagy figyeljek?

Elnézést, ha kuszán fogalmaztam volna.

Köszönöm a válaszokat!

2022. szept. 2. 14:32
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
95%
Ohh nyomoznék ám ezerrel….
2022. szept. 2. 19:50
 32/66 anonim ***** válasza:
94%

Férfiként írok. Nekem is egyértelműnek tűnik a dolog. De megpróbálkozhatunk a „hűséges” hipotézissel.

Ebben az esetben akkor tényleg kell találni valamit, aminek ilyen műanyag gumi szaga van.

Nos, ugye a férfiak állva pisilnek, közben fogják a brét. És általában pisi előtt nem mosnak kezet. Tehát lehetséges az, hogy a keze járt valami vegyszeren, wc-zésnél a kezéről a farkára került a szennyeződés. Ha kocsit tisztítottak neki, akkor lehet, hogy a kormányt kezelték le valamivel (pl szilikonos műanyag felületvédő akármicsoda), aztán azzal fogdozta magát... próbálj szaglászni a kocsiban!

De ezen kívül is, bármit összefogdoshatott.

Ettől függetlenül én azt mondom, hogy nem jut eszembe olyan szer, anyag, akármi, aminek konkrégan koton szaga lenne. Egyszerűen túl gyanús!!

Sajnálom 😕

2022. szept. 2. 21:45
 33/66 A kérdező kommentje:

Ez egy kész rémálom. :(

Annyira azt akarom hinni,hogy ez az egész meg sem történik. :( Pedig aztán egyértelmű. Legszívesebben megszagoltatnám valakivel az alsónadrágját( mert azon is érezni), hogy én vagyok e hülye... :(

Próbáltam az autóban szaglászni, de túl sok időm nem volt egyelőre,mert együtt utaztunk.

Munkahelyemre fél óra az út itthonról, állítása szerint késve indult el.

Köszönöm a tippeket, be fogom vetni őket! Elmegyek itthonról, aztán a telefonomat ott hagyom hangrögzítővel. Vagy az egyiket berakom valamelyik autóba ( kettő telefonom van, az egyiket használom csak, de gondolom a másik is rögzíti az útvonalat a google-n)

2022. szept. 2. 22:45
 34/66 A kérdező kommentje:

Neki olyan telefonja van, ami nem rögzíti a Google helyadatokat. Sajnos. Most jól jönne,mert ez az őrlődés a legrosszabb.

Legszívesebben rákérdeztem volna ma, de úgyis valami mesét kitalálna, aztán legközelebb figyelne rá és kimosná...

De azt nem értem,ha félrement, miért nem cserélt alsót, miért nem fürdött meg?! Miért nem ügyelt rá? Azt hitte, nem veszem észre?

2022. szept. 2. 22:49
 35/66 anonim ***** válasza:
92%

#31 ti nem mostok kezet, főleg vegyszerezés stb után, mielőtt hozzá nyúltok a farkatokhoz?

Hogy lehet valakinek természetes az ilyen szintű gusztustalan igénytelenség..

2022. szept. 3. 00:02
 36/66 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs jó válasz hogy mièrt nem fürdött azonnal,viszont ha hozzáférsz valamilyen módon a telefonjához….De akkor sem biztos hogy találsz valamit,mert pl.lehet hogy prostinál volt.
2022. szept. 3. 07:04
 37/66 A kérdező kommentje:
Tegnap hozzáfértem, nem találtam semmit...
2022. szept. 3. 13:05
 38/66 anonim ***** válasza:
100%
Kotonhasználat után órákkal persze nem tudom megszagolni a farkam közelről, de az látszik, hogy nagyon síkos. Meg szag is van. Szóval tényleg észrevehető. Még az látszik, hogy a fityma nagyon könnyen lecsúszik.
2022. szept. 3. 15:49
 39/66 anonim ***** válasza:
100%
Fürdeni a nőnél is tudott.
2022. szept. 3. 23:02
 40/66 anonim ***** válasza:
91%

Ha prostinál volt, valószínűleg nem ez volt az első,de nem is az utolsó alkalom.

Viselkedj természetesen,mert gyanút fog és nem tudod lebuktatni! Régen én is az autó kesztyütartójába tett mobillal buktattam le az asszonyt.Az mindent felvett,amikor telefonált.

2022. szept. 4. 04:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!