Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért az én férjem kell neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az én férjem kell neki?

Figyelt kérdés
15 év házasság, 50-es férj, 2 gyerek és huszonéves lány aki kivetette halojat. A férjem viszonyba kezdett vele, miközben soha nem volt megbízhatatlan, 100%ig jó ember. Most nincs se biztonság, se nyugalom, csak a fájdalom maradt és a kérdések: Miért pont az én férjem kell egy fiatal nőnek aki bárkit megkaphat? Neki ez csak játék, én meg üresnek és tehetetlennek érzem magam.
2022. ápr. 15. 12:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:
15%

Azt irtad, hogy a ferjed megmutatta az osszes levelet. Ez olyan segelykero cselekedet szerintem.

Tart egyaltalan meg ez a viszony?

Ne hagyd, hogy egy liba elvegye az eletedet. Van egy kenyelmes, szep eleted, amiert megdolgoztatok. Egyutt.

Most rezeg a lec, de nyelj egy nagyot es vedd vissza azt, ami a tied. Beszeljetek at es probald megadni, ami hianyzott a szexben. Segedeszkozok, ruhak, uj helyszinek. Ne a rendes feleseg legyel, hanem hozd ki magadbol a szexi not. Pl. Berelj ki egy szobat, oltozz be noverkenek, kotozd ki es mutasd meg a szexistenno oldalad. Egy 40-es no sokkal jobb tud lenni az agyban, mint egy 20-as eveiben jaro. Ne ess ketsegbe. Jo pasi a ferjed, persze hogy masnak is kellene. De azert ilyen, mert te vagy mellette 15 eve!!!

45/N

2022. ápr. 19. 13:10
 72/72 anonim ***** válasza:
57%
Párterápia, tisztázzátok: ki mit akar a másiktól és hogy a férjed kapuzárási pánik vagy hasonló miatt kezdett -e fiatalabb nővel.
2022. ápr. 19. 13:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!