Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az én férjem kell neki?
Figyelt kérdés
15 év házasság, 50-es férj, 2 gyerek és huszonéves lány aki kivetette halojat. A férjem viszonyba kezdett vele, miközben soha nem volt megbízhatatlan, 100%ig jó ember. Most nincs se biztonság, se nyugalom, csak a fájdalom maradt és a kérdések: Miért pont az én férjem kell egy fiatal nőnek aki bárkit megkaphat? Neki ez csak játék, én meg üresnek és tehetetlennek érzem magam.2022. ápr. 15. 12:32
51/72 anonim válasza:
Küldd el albérletbe a csajjal, felesbe kapja meg a gyerekeket, meglátjuk meddig marad vele az a kislány.
52/72 anonim válasza:
Kérdező, hidd el megdugta csak téged ámít ezzel a visszautasítás dumával.
54/72 anonim válasza:
Igen, és akkor x szamú pucér kép után kötelező vele lefeküdni, vagy mi? Ne csinálj már ugy, mintha a férjed valami kis ártatlan szerencsetlen aldozat lenne. Felnőtt ferfi ha valakit nem akar megdugni, akkor nem dugja meg, küldhet akarhany pucér képet. Arról nem is beszélve, hogy feltalálták a letiltás funkciót, amit ezek szerint a te kedves artatlan ferjednek valahogy nem sikerült megtalálni a nagy ellenállásban.
56/72 anonim válasza:
Ha nekem van egy barátnőm küldhet akármennyi képet egy másik csaj nem fogok lefeküdni vele, sőt az lenne az első hogy tiltanám a francba
57/72 anonim válasza:
Én is voltam már megcsalt fél, szóval tudom milyen érzés...de! A megcsalás az mindig 3 emberen múlik, nemcsak a kiscsaj a hibás, mert ha a házasságotok teljesen rendben lenne, akkor a férjed fegyverrel se lehetne kényszeríteni, hogy másik nővel legyen. Kérdés persze, hogy egy ilyen fiatal lány mit keres egy ennyi idős férfiban, de az is, hogy a férjed mit keres ott, és sajnos az is, hogy ezt miért nem nálad keresi. Tudom, ilyenkor senki sem akarja ezt hallani, de ez egy összetett probléma.
58/72 A kérdező kommentje:
Miután szinte az összes komment arról szól, hogy az én hibám, leirnam mégegyszer, amit korábban: nem mondtam, hogy a férjem nem hibás. Nem mondtam, hogy csak a lány hibás, de mivel én vagyok benne, tudom a hátterét. Nem mondtam, hogy én nem vagyok hibás és én vagyok a tokely.
De kérdem én, nekem attól jobb lesz, hogy megkeressük a hibast? Nem. Minek örüljek ezután? Úgy őszintén, minek?
2022. ápr. 15. 15:50
59/72 anonim válasza:
Nem a hibást kell keresni - fentebb írták, hogy ez egy összetett probléma -, hanem a hiba gyökerét és a megoldást. Feltéve, hogy meg akarjátok oldani. Mert itt sem egy ember kezében van a megoldás.
60/72 anonim válasza:
Kb senki nem mondta, hogy te. Mindenki azt írta, hogy a férjed a hibás a lány helyett, mert ő ment bele.
Ha elutasítok valakit, akkor letiltom facebookról, messengerről stb.
A férjed nem ezt tette. Ő VÁLASZTOTT! Facebookon mondta hogy nem nem, aztán meglátott pár csupasz mellett és meg is döngette. Csak te erről nem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!