Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az én férjem kell neki?
Figyelt kérdés
15 év házasság, 50-es férj, 2 gyerek és huszonéves lány aki kivetette halojat. A férjem viszonyba kezdett vele, miközben soha nem volt megbízhatatlan, 100%ig jó ember. Most nincs se biztonság, se nyugalom, csak a fájdalom maradt és a kérdések: Miért pont az én férjem kell egy fiatal nőnek aki bárkit megkaphat? Neki ez csak játék, én meg üresnek és tehetetlennek érzem magam.2022. ápr. 15. 12:32
11/72 anonim válasza:
A férjed a hibás, nem a lány szedte fel, hanem a férjed nézte ki magának
12/72 anonim válasza:
Kérdező, lepontozhatsz mindenkit, de az nem változtat a tényen, hogy a férjed is ugyanúgy hibás ebben. Egy viszonyhoz két ember kell.
Állítsd ultimátum elé a férjedet, vagy te vagy a lány. (Meg kell említsem, valószínűleg a lányt fogja választani.)
13/72 anonim válasza:
Kapuzárási pánik. Igen gyakori. Be akarja bizonyítani magának, hogy ő még teljes képességű férfi. A házasság meg már ellaposodik, nincsen benne új inger, izgalom, meg egy fiatal pipitest szebb is, mint egy ötvenesé. Le kell ülni beszélni vele, hogy hogy gondolja tovább. Nem hiszem, hogy emiatt dobni kéne egy huszonötéves házasságot, ez a kaland valójában komolytalan. Viszont nyilván nem szabad eltűrni, hogy hárman legyetek. Én az első ilyen kalandot megbocsátanám. Ha ti nem tudjátok elrendezni, de mindketten akarjátok, párterápiát is igénybe lehet venni.
14/72 anonim válasza:
Azért álljon meg a menet. Te is ugyanolyan hibás vagy ebben a sztoriban. Valamit csak nem tudsz nyújtani, ha a férjednek egy 20-as csaj kell. Tudod mennyi 40-es, 50-es faszi van fent a társkeresőkön? Zömében házasok. Néhányszor megdugja, a kiscsaj lehet lehúzza pénzzel is, és ki lesz dobva a férjed.
15/72 anonim válasza:
Felőlem aztán lepontozhatsz, akkor se tudhatsz valamit.
16/72 anonim válasza:
Utolsó tipikus pasi. a nő hibája ha a faszi gerinctelen és félrekúr.... NEEEM, véletlenül se a hapsié-...
17/72 anonim válasza:
Talán egy 10% esélyt adnék arra, hogy együtt maradnak.
Hosszú oldalakon át lehetne taglalni, hogy miért történt ez meg.
Én elsősorban arra koncentrálnék, hogyan legyek túl ezen és hogyan őrizzem meg a tartásom, ha visszatáncolna.
Amennyiben nem volt rossz a házasságotok, csak ellaposodott, akkor erre elég az esély.
19/72 anonim válasza:
Akkor hímsoviniszta, vagy nagyon ostoba nő. Ha félre akar kefélni egy pasi, akkor is félre fog ha szexistennő vagy. Mert nem a farkáról, hanem az egójáról szól, hogy ő ezt is megteheti.
20/72 anonim válasza:
Nem tudom miért kell neki a férjed, de elég beteg dolog, még ha jól is néz ki egy ötvenes férfi, akkor is öreg feje van már. Sármos, de nem a fiataloknak, hanem a hasonló korúaknak. Én huszonévesen nem tudtam volna nagyapó korúval együtt lenni. Még egy negyven körüli pasi bevállalható lett volna, de nem egy ötvenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!