Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért az én férjem kell neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az én férjem kell neki?

Figyelt kérdés
15 év házasság, 50-es férj, 2 gyerek és huszonéves lány aki kivetette halojat. A férjem viszonyba kezdett vele, miközben soha nem volt megbízhatatlan, 100%ig jó ember. Most nincs se biztonság, se nyugalom, csak a fájdalom maradt és a kérdések: Miért pont az én férjem kell egy fiatal nőnek aki bárkit megkaphat? Neki ez csak játék, én meg üresnek és tehetetlennek érzem magam.
2022. ápr. 15. 12:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező!

Mennyi lóvétok van és ezt mennyire prezentálja a férjed?

Manapság már a nők mennek a palikra, mint tyúk a takonyra.

Valószínű a csajnak a kóvé kell, a férjed meg kapuzár.

Tuti nem szalagmunkás és a takarító Micikét varrja a raktárban.

2022. ápr. 15. 13:26
 32/72 anonim ***** válasza:
92%
De miért állítaná választás elé? Kinek kell egy olyan kapcsolat, amiben a másik fél MAGÁTÓL úgy döntene hogy csalja a másikat? A fenének se kéne már... nem lenne kedvem visszamenni egy ilyen emberhez aztán ugyanúgy kedveskedni vele meg mellé feküdni. A fekete fene megette már ezt az egészet.
2022. ápr. 15. 13:26
 33/72 anonim ***** válasza:
88%

"A férjem viszonyba kezdett vele, miközben soha nem volt megbízhatatlan, 100%ig jó ember."

A te férjed egy mocsok xar ember. Persze az is lehet, hogy un téged, szerelmes lett a kislánykába, melletted max a közös ház meg a két gyerek tartja, de rosszul van már melletted.

Legyél szépen tisztességes legalább te és add be a válókeresetet.

2022. ápr. 15. 13:28
 34/72 anonim ***** válasza:
89%
Pedig tudod hány feleség hunyászkodik meg? A ház, a pénz és egzisztencia miatt.
2022. ápr. 15. 13:28
 35/72 anonim ***** válasza:
84%
Én mondjuk nem értem, miért írjátok, hogy a kérdező is hibás. Lehet, hogy igen, mert úgy viselkedik, de lehet, hogy nem, hanem szimplán a férje nem bír a f*rkával és friss csaj kell neki, az meg nem a kérdezőn múlik.
2022. ápr. 15. 13:29
 36/72 anonim ***** válasza:
88%

Biztos van egzisztenciája a pasinak; nem a gyárimunkásokra szoktak rámászni a huszonéves lányok.

(És holnap jön a kérdés is ezen az oldalon: idősebb a pasim, de a szüleim nem fogadják el. Mit tegyek?)

2022. ápr. 15. 13:30
 37/72 anonim ***** válasza:
24%

Gondolom mert a fiatal lánytól mennyiségileg és minőségileg is többet kap, mert nincs, vagy jóval kevesebb tabu van nála.

Ennél finomabban nem tudok fogalmazni.

Én is ilyesmiért tettem lapátra az exnejemet. Gyerek nincs, így simán csak elköltözött.

2022. ápr. 15. 13:44
 38/72 anonim ***** válasza:
78%

(Hú, mennyi szuperokos és csuda erkölcsös ember gyűlt itt össze! Ha mindenki ekkora csodalény, vajon miért olyan sz@r a világunk, amilyen?!)

Kérdező: szerintem annak van igaza, aki kapuzárási pánikra tippel. Egy faszinak sem jó megörgedni, és ötven felett már tényleg lassan bezárulnak a kapuk -- főleg nem is a szex, hanem a világban elfoglalt helyünk, az erőnk végessége, a terveink időtartama terén. Belátható közelségbe ér a halál, és ezt a taknyosok nem értik meg, ahogy mi sem értettük meg anno. Elromlanak a fogak, fájások itt-ott, energiahiány és hasonló élmények kezdődnek. Még nem a konkrét meghalás a para, hanem a hanyatlás letagadhatatlansága jelenik meg.

Az persze más kérdés, hogy ezt ki hogyan dolgozza fel, és nem vall nagy jellemre becsajozni. Bárhogy is, ez kábé az utolsó alkalom, hogy "friss ibolyát szakasszon" egy férfi, és ha az ibolya ráveti magát, akkor tényleg könnyű meginogni. Nem ítélkezem, nem vagyunk egyformák.

De szerintem a házasság az egy szövetség. Ha vannak is megingások, érdemes érte küzdeni. (54F)

2022. ápr. 15. 13:44
 39/72 anonim ***** válasza:
87%
Klasszik kapuzárási pánik, minden második férfinál előjön és sokan nem állnak ellen a csábításnak. Ismerőseim körében több válás is volt kb ilyen idős korban emiatt. Utána a pasik szinte kivétel nélkül huszonéves lányokkal jöttek össze.
2022. ápr. 15. 13:46
 40/72 anonim ***** válasza:
78%
Gondolom jol keres a ferjed.
2022. ápr. 15. 13:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!