Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért az én férjem kell neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az én férjem kell neki?

Figyelt kérdés
15 év házasság, 50-es férj, 2 gyerek és huszonéves lány aki kivetette halojat. A férjem viszonyba kezdett vele, miközben soha nem volt megbízhatatlan, 100%ig jó ember. Most nincs se biztonság, se nyugalom, csak a fájdalom maradt és a kérdések: Miért pont az én férjem kell egy fiatal nőnek aki bárkit megkaphat? Neki ez csak játék, én meg üresnek és tehetetlennek érzem magam.
2022. ápr. 15. 12:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
74%
Rossz kérdést teszel fel. Valójában az a kérdés, miért kell más a férjednek, nem pedig te.
2022. ápr. 15. 13:56
 42/72 anonim ***** válasza:
86%

Azért megdöbbentő mennyien támadják a feleséget és védik a kis aranyásót. Igen, az asszony megöregedett. Vannak olyan dolgok, amiben egyszerűen nem lehet versenyezni egy fiatalabbal, akkor sem, ha mindent megtesz az ember. Lehetsz te jól ápolt, jó társalkodó, segítő, partner stb..., akkor sem leszel 20 éves, nem lesz olyan a tested és nem lesz ott a tény sem, hogy annyi vagy és lehet veled villogni. A történetben a legszánalmasabb a pasi, aki azt hiszi képes hódítani, közben csak jól megvezették. Az kis ribizli szinte biztosan a pénzét akarja, normális lány maga korabelivel kezd, nem egy apja korúval.

Kérdező, ülj le és beszélgess el a férjeddel, hogy lehet választani. Ha megy, akkor viszont perelj ki tőle amit csak lehet, nem kell rajta szánakozni. Mehet lakni a csajszihoz, sőt mosson rá az, takarítson utána és ha megöregszik akkor is ápolja, meg törölgesse a nyálát. Mondjuk ez utóbbi tutira nem fog bekövetkezni, nem árt, ha ezt is elmondod a csodás jóemberednek, aki valójában egy jellemtelen gyökér.

2022. ápr. 15. 14:03
 43/72 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, ne hallgass azokra, akik csak téged hibáztatnak. Láthatóan fogalmuk sincs a világról, életről, évtizedes házasságról, kapuzárásról, csak póbálják reszelni a vélt erkölcsi fölényüket.
2022. ápr. 15. 14:05
 44/72 anonim ***** válasza:
60%

Pedig a kérdező hibája is.

Mert amint kiderült oda kellene csapni az asztalra vagy a kislány vagy ő.

A valóság meg szó nélkül türi, a férfi kakis gatyája tisztára mossa, takarít rá, fözz stb, addig a férfi meg nagyon élvezi a kislányt, igy van cseléd meg üritöje is.

Egy nö nem hagyná lenne tartása

2022. ápr. 15. 14:16
 45/72 anonim ***** válasza:
86%
Ilyen korban szoktak a hapsik megbolondulni, "hejj vagyok én még olyan jó pasi, hogy ..." alapon fiatalabb nővel kezdeni...
2022. ápr. 15. 14:23
 46/72 anonim ***** válasza:
36%
az fel sem merült, hogy köztetek milyen a kapcsolat. amíg ki nem repülnek a gyerekek, és nincs meg a stabil háttér, addig könnyebb takargatni, még magunk előtt is, hogy ez egy megszokás. tisztelet a kivételnek. amikor rájössz, hogy már nincsenek ott és kettesben nem is érzitek annyira jól magatokat, na akkor van gond.
2022. ápr. 15. 14:23
 47/72 anonim ***** válasza:
84%
44. Ezért nem kell soha takarítani, főzni a férfire. Menjen vásároljon be magának, főzze meg, amit szeretne, takarítsa a rá eső részt.
2022. ápr. 15. 14:26
 48/72 A kérdező kommentje:
Mennyi kedves hozzászólás! Aki azt írja undorító öreg vagyok és biztos utálom a szexet és borzalmas velem, annak csak azt tudom mondani, hogy a 40es éveimben járok és a mai világban nagyon örülök, hogy megértem ezt a kort egészségben és kívánom neked is, hogy érd meg te is, akkor majd talán nem fog a gyomrod forogni az idősebb emberektől.
2022. ápr. 15. 15:11
 49/72 A kérdező kommentje:
Többieknek köszönöm. Szépen éltünk és vidáman, szex is volt, a gyerekekkel is minden ok és nem mondtam, hogy a férjem nem hibás egy szóval sem és azt sem, hogy a nő. Egyszerűen csak tudom, hogy mi történt, mert a férjem megmutatta az összes levelet, azt is, amiben visszautasította, a csaj ennek ellenére napi 10X kerlelte, hogy feküdjön le vele, meg küldte magáról a pucér képeket, mert neki ez egy poén volt, egy vicc, amit meselhet a baratnoinek.
2022. ápr. 15. 15:17
 50/72 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, aki menni akar arra rá kell adni a kabátot. Hamar elmúlik a nagy szerelem, de akkor ne engedj a férjed könyörgésének. Az ilyen nélkül jobb. Amúgy sok ilyen lány van, de az ilyenek mind zakkantak, erre a férjed is rá fog jönni.

Aki meg azt írta, hogy egy férfi az 50-es éveiben van a csúcson…barátom, ezzel nyugtatod magad? :D egy normális fiatal lánynak nem kell egy 50-es pasas.

2022. ápr. 15. 15:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!