Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerüljem el feltűnés nélkül az érintkezést a feleségemmel? Valószínűleg összeszedtem valamit!
34: a pénisz le tud rohadni!!!
2 hónapig voltam Saigonban. A repülőtéren azzal kezdték, hogy annyi a qrva, hogy esténként ötöt is haza lehet vinni, csak vigyázzak, mert van a "Saigon-rózsája", amitől egy fehérnek lerohad a farka - miközben egy vityiknek meg sem tottyan! Amikor megérkeztem, egy hét múlva belehalt egy magyar ebbe.
Nem valami Távol-keleti nővel voltál?
Nagy barom vagy, és nagy szarban is vagy - nem akarok én is beléd rúgni: holnap az első legyen hogy doki! Ha az állami nem fogad, akkor maszek!!!
A nejedhez egy újjal se!!!! Játszd el a hattyúk halálát, vagy hogy elestél a töködre, vagy hogy tökön rúgtak, de semmi szex! És matyizás sincs!
Azt nem tudom, hogy ha valóban HIV, akkor kontakt-kutatás van-e, de nem árt ha erre is készülsz! Az is lehet, hogy a ribi nem is tudta, hogy beteg! Beszélj vele is ha tudsz, mert nem csak te vagy barom, vannak még rajtad kívül páran, és legalább őket ne fertőzze tovább!
Akkor főzőmosás a törölközőknek, minden használat után alaposan kifertőtleníteni a wc-t, a kádat és kb mindent amihez hozzáérsz. :D
Jha és hónapokig kell megúsznod a szexet, nem 1 hétig.
Ha leszáradt, azért szólj!
Boldog új évet!
Eleve kell egy gusztus ahhoz, hogy valaki megrakjon egy prostit. A másik undorító, hogy képes volt gumi nélkül...ha ez nem lenne elég, akkor még seggbe is rakta. Egy prostit...gumi nélkül. Fene a gusztusod.
Az már csak "mellékes", hogy mindezt házas emberként tetted. Ha a feleséged is elkapja, akkor nagyon szarul jársz, úgyhogy én nemcsak a HIV miatt aggódnék, hanem emiatt is.
Legalább nem kell azon gondolkodnod, hogy mi legyen az újévi fogadalmad (Fogadom, hogy többet nem rakok seggbe random prostikat szilveszter este).
Boldog Újévet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!