Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan kerüljem el feltűnés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerüljem el feltűnés nélkül az érintkezést a feleségemmel? Valószínűleg összeszedtem valamit!

Figyelt kérdés
Szilveszter éjjel félrementem kicsit és észrevettem, hogy vörös hólyagok vannak a nemiszervem körül. A feleségemmel csak szájra puszi volt azóta. De hogy kerüljem a rendes csókot és a szexet míg kiderítem, hogy mi ez? Illetve a szexet még meg tudom oldani, mert amúgy is van, hogy kimarad akár egy hét is, de nyelves csókot gyakrabban szokott adni. Holnap tudok orvoshoz menni, de a háziorvosunk ismer minket. Ilyen esetben lehet egyenes szakrendelésre menni, beutaló nélkül?

2022. jan. 2. 11:28
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
84%
Gratulálok,hogy prostival töltötted a szilvesztert,nagyon igényes pasi lehetsz! Örülj,ha nem HIV.
2022. jan. 2. 12:44
 12/58 anonim ***** válasza:
87%
Így jártál. Az első következmény megvan. Jön a többi is. 🤭
2022. jan. 2. 12:45
 13/58 anonim ***** válasza:
98%
Van még olyan prosti, aki engedi gumi nélkül?
2022. jan. 2. 12:47
 14/58 A kérdező kommentje:
Anál volt gumi nélkül.
2022. jan. 2. 12:48
 15/58 anonim ***** válasza:
94%
Akkor menjél std szűrésre is, mert ebből még hiv is lehet sajnos. Remélem kamu, nem hiszem el, hogy ilyen hülyék vannak.
2022. jan. 2. 12:54
 16/58 anonim ***** válasza:
98%
Bár kamu szerintem, de análnál még nagyobb a fertőzési lehetőség. Nem hiszem, hogy egy normális prosti engedte volna gumi nélkül análba. Szóval vagy egy szutyok volt, vagy valamiért nagyon bosszút akar állni a pasikon.
2022. jan. 2. 12:56
 17/58 anonim ***** válasza:
98%
Ki milyen virágot szakít olyat szagol. 💁‍♀️
2022. jan. 2. 14:13
 18/58 A kérdező kommentje:
Látom könnyű a másik baján gúnyolódni. Gyökér.
2022. jan. 2. 14:33
 19/58 anonim ***** válasza:
95%
Az ilyen gyökerek is elnyerik jutalmukat mint te. Felesége mellett análba dug egy prostit gumi nélkül. Hol éltél eddig burokban? Na ezért baj hogy az alapok is hiányoznak sokak fejéből, a szexuális kultúra és az igények a béka segge alatt. És még az ilyen gyökerez. Barátom nézzél tükörbe.
2022. jan. 2. 14:36
 20/58 anonim ***** válasza:
98%

Szánalmas vagy, sem gúnyolódni, sem röhögni nem lehet már rajtad.

2022. jan. 2. 16:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!