Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom "feltünési viszketeg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom "feltünési viszketegségben" szenved társaságban. Hogy magyarázzam meg neki, hogy próbáljon változtatni?

Figyelt kérdés

Amikor társaságban vagyunk, a barátom egyfolytában a középpontban akar lenni. Csak saját magáról beszél, a pénzröl, milliókról, a befektetéseiröl, a drága kocsikról. Marhára idegesít, mert látom az emberek fején a meghökkenést, meg azt, hogy nem érdekli öket, de ö csak folytatja, és nem veszi észre magát. Párszor próbáltam vele beszélni erröl, hogy az emberekkel lehetne másról is beszélgetni, pl meg lehetne kérdezni öket, hogy ÖK hogy vannak, mit csinálnak, stb., érdeklödhetne mások iránt.

Nagyon szeretem, és ö is engem, de ahogy viselkedik, nagyon zavar. Ha felhozom a témát, akkor megsértödik, zokon veszi, fáj neki. Hogy értessem meg vele, hogy változtasson? Szóból nem ért.

30/N 40/F

#társaság #viselkedés #feltünési viszketegség
2018. jún. 23. 12:22
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

A drága kocsiját told a Dunába, a pénzét költsd el, ha emiatt elválik, a maradék felét is vedd el. Ezek után elvileg a nőkről (rólad) fog beszélni itt, így a barátaidat sem fogja zavarni :)

31/f

2018. jún. 23. 12:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Kösz elsö, de most komolyan. Hogy lehetne megmagyarázni, megmutatni neki, hogy ezzel a viselkedéssel azt éri el, hogy az emberek nem keresik a társaságát?
2018. jún. 23. 12:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy, sehogy. Ez személyiség jegy. A legjobban a partnerünk személyiségét a másokkal való viselkedéséből szűrhetjük le. Előbb-utóbb ez a "feltűnési viszketegsége" rajtad fog csattanni, sajnos.
2018. jún. 23. 12:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Ismerem ezt a típust, jól látod: kerüljük is, nem tudom észrevette-e, de nem hiszem. Könnyen talál magának új társaságot - illetve hallgatóságit, mert valójában magányos, mint a kisújjam.

Ha a szóból nem ért?

Talán fojtsd belé a szót ilyen alkalmakkor és kérdezz mag valakit, valami tök másról. Vagy kérdezd meg, hogy szerinte hány embernek maradt meg az, amit mondott?

Hogy te meg mit szeretsz nagyon benne, azt nem tudom, de nem is kell - otthon nem ilyen?

2018. jún. 23. 13:08
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
Kompenzál valamit, mellesleg az ilyen műsor bejön a nőknek, mert sikerességet, ambíciót mutat.
2018. jún. 23. 13:30
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, hasznosak.

De sajnos, itthon is nehezére esik érdeklödni rólam, pl azt nem szokta megkérdezni, milyen volt a napom. Akkor sem, ha elöször megkérdezem én, hogy neki milyen volt.

Tudom, nehéz érteni hogy mit szeretek benne de vannak olyan tulajdonságai amiket imádok. Pl az, hogy támogatja az állatmentést és minden állatot megment amit tud. Meg még van pár ilyen oldala amit szeretek benne de ez a feltünési viszketegség ez elég gáz.

Azon gondolkodom, vajon mit komenzálhat?

2018. jún. 23. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!