Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök a barátnőmről. Hogy magyarázzam el neki, hogy a pasizása már az idegeimre megy?
Hetente lesz szerelmes. Már nagyon fáraszt, hogy fellángol, a pasi beeteti, dugnak, lelépnek mellőle, nyüglődik, és két nap múlva kezdi előröl.
Kedden még azért sírt a vállamon mert a XY milyen már vele, most meg azt újságolja, hogy szerelmes, de nem XYba már. Nem tudok már mit mondani erre. Minden pasi imádni való, jólelkű, ő boldog, álomvilág.
Már kész vagyok ettől.
Igazából csak kipanaszkodtam magam.
Ha nem akarod hallgatni a baromságait, akkor 3 lehetőséged van:
1) Soha többet nem beszélsz vele
2) Megmondod neki hogy nem érdekelnek a pasi ügyei
3) Megmondod neki hogy látod rajta hogy normális kapcsolatra vágyik, de ribulással soha senki nem fogja komolyan venni
Ha igazi barátnők vagytok akkor igazából a 3)-as ponttal segítesz rajta leginkább, akkor is ha nem tetszik neki.
Ez nem irigység. Elkeseredettség.
Komolyan, hetente más pasiba szerelmesnek lenni, találkozó nélkül(személyes ismeretség nélkül) gyereket tervezni, elhinni, hogy mint szőke herceg majd megoldja az anyagi és emberi meg minden problémáját. És hetente, nem havonta.
A hármas pontot már minden formában letisztáztuk.
Más barátnői adják alá a lovat.
Ezen az elkeseredett párkeresésen túl más baj nem lenne vele, de egy naiv tininek tűnik ilyenkor.
"Igazából csak kipanaszkodtam magam."
Szia! Te egy normális N vagy!!!!! (Micsoda meglepetés itt?)
A legfélelmetesebb, hogy mindről mondjak ismerettség nélkül véleményt.
Szerinted milyen pasi, jólelkű? Honnan tudjam, képen látom csak, nem az én zsánerem, ennyit tudok mondani.
Akiket személyesen is láttam, és megmondtam a véleményem, "nem örülsz a boldogságomnak" persze utána sírás közben igazat ad nekem.
Új jelölt miatt is repked, én meg csak hallgatok, bár tévednék, és végre összejönne, inkább a lottoszámokat tudnám így megjósolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!