Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy magyarázzam meg neki?
A párommal most kezdtünk távkapcsolatot ami reményeink szerint egy évig fog tartani (2 és fél éve vagyunk együtt).
Hogy magyarázzam be neki, hogy amikor távkapcsolatban élünk csak netten keresztül láthassuk egymást meg beszélhetünk. Szerinte nekem mindig megfelel, hogy beszéljünk amikor neki is.
Egy példa: Nem beszélünk egész nap és este nekem jön a rossz idő és mondom neki, hogy beszéljünk még nem jött fel annyira mert nem tudom, hogy meddig fog tartani és beszélhetünk e később. Erre ő azt mondja csak megnézi a filmet (amit akkor kapcsolt be, még el se kezdte nézni), de én nem mondhatom meg az időnek h várjon még neki vége lesz a filmnek.
Hogy értessem meg vele, hogy nem mindig nekem kell alkalmazkodni hozzá, hanem neki is hozzám?
Mert én mindig próbálok hozzá alkalmazkodni, hogy akkor csináljam a dolgomat amikor ő is és amikor ő ráér akkor én is. De nem mindig sikerül. De ő nem próbál hozzám igazodni soha.
Alkalmazkodj kevésbé, max ritkábban beszéltek.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!