Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök a barátnőmről. Hogy magyarázzam el neki, hogy a pasizása már az idegeimre megy?
Hetente lesz szerelmes. Már nagyon fáraszt, hogy fellángol, a pasi beeteti, dugnak, lelépnek mellőle, nyüglődik, és két nap múlva kezdi előröl.
Kedden még azért sírt a vállamon mert a XY milyen már vele, most meg azt újságolja, hogy szerelmes, de nem XYba már. Nem tudok már mit mondani erre. Minden pasi imádni való, jólelkű, ő boldog, álomvilág.
Már kész vagyok ettől.
Igazából csak kipanaszkodtam magam.
Ő neked panaszkodik, te pedig továbbadod nekünk.
Meg kéne szakítanod a panaszkodáai lábcot, és nyavalyoghatnátok egymásnak 😃
Ha csak beszél róla, akkor semmi baj nincs. Ő így érzi, hogy él. Nem bírna meglenni egy unalmas kapcsolatban. Szóval gyakorlatilag lelkiszemetesnek használ. Kiüríti rajtad, aztán mehet tovább 😃
😄 utolsó félreérted. Ő kapcsolatot akar, és rohadtul nem boldog.
Most repked, oké, de összességében már rohadtul kivan, bár erről hiába beszélek neki, hogy rossz úton jár.
Egy beszélgetés után összeköltözés, gyerek egy év múlva etc, és öazigazi ez a szerelem, második randin dugás, még kétszer, és utána lelép a pasi, ő meg hozzám jön, mert hideg fejjel felpofozom a szarból, hogy megint mit baltázott el, hogy kb menetrend szerint összekukázzon vmi hasonlót.
Van egy ugyanilyen nő barátom (ő is 35 felett)
Gyakorlatilag kézről kézre adják, ő meg az a szerelmes típus, aki 2 jó szót szól hozzá, abba beleszeret.
Próbáltam neki elmagyarázni, hogy amit csinál az férfi szemmel is gáz, és mikor a fél társaság lefektette, akkor a másik fele már nem fogja potenciális partnernek tekinteni, csak arra figyelnek, hogy mindenkinek meglegyen.
Úgy tűnik ezen nem lehet segíteni, ő sem hajlandó változtatni.
Az csak egy társadalmi elvárás, hogy 40-hez közeledve család meg gyerek stb..
Csak ő nem ilyen személyiség.
Találjátok meg, hogy milyen ő valójában! Milyen az, amikor nem kell megfelelnie senkinek!
Tuti ez a laza kapcsolatosdi jön ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!