Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőket az autóval kigyorsító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket az autóval kigyorsító férfiak elkápráztatják?

Figyelt kérdés

Főleg péntek és szombat esténként figyelhető meg, hogy szórakozóhelyek előtt, környékén férfiak akár érkezéskor vagy elmenetelkor az kocsijukkal nagy gázzal kigyorsítanak amennyire lehet, élesen beveszik a kanyart stb.

Közben nagyon kemény, mosolytalan arccal néznek ki az ablakon kikönyökölve.

Ha érkeznek akkor kocsiból kiszállva kemény arckifejezéssel körbepásztázzák a terepet.

Ezek a pózok nyilván a nőknek szólnak.

Nyilván ez a nőknek vonzó ugye???

2020. júl. 11. 21:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
35%

Nekem igen 😇

26N

2020. júl. 11. 21:56
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Ne álmodozz :D
2020. júl. 11. 21:56
 3/16 A kérdező kommentje:

# 1

Kérlek részleteznéd mi okoz ebben vonzalmat és érdeklődést?

2020. júl. 11. 21:57
 4/16 anonim ***** válasza:
95%
😂😂 Én mindig azt mondom, mikor ilyet látok, hogy "na, még egy idióta!"
2020. júl. 11. 22:00
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
Pont ellenkezőleg, számomra az egyik legtaszítóbb gesztus. Egy màsik nő.
2020. júl. 11. 22:01
 6/16 anonim ***** válasza:
87%
Badass úriember, úúúgy olvadoznék.
2020. júl. 11. 22:03
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Nyilván... idióták
2020. júl. 11. 22:03
 8/16 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
12%
#4: Azért az anyóson és a hátsó ülésen mindig befigyelnek a fullos bukszák az ilyen "idióták" kocsijában. Valamit mégiscsak jól csinálnak. Gondolom te sem ülnél be szívesen egy kis régi Peugeot 105-ösbe...
2020. júl. 11. 22:05
 9/16 anonim ***** válasza:
89%
Elég viccesen fogalmaztad meg, megmosolyogtam, de tényleg így volt már 10 éve is, amikor utoljára voltam ilyen helyen.😀 Engem nem vonzott, mert nem érdekelnek az autók, a férjemnek nem is volt kocsija, sok lányt viszont még lehet ezzel fogni, mert azt jelenti, hogy van valamennyi pénze az illetőnek. Vagyis azt hiszik. Minél szebb autó, annál pénzesebb a pasi.
2020. júl. 11. 22:05
 10/16 anonim ***** válasza:
92%

A poén az, hogy van akinek ez imponál.

Kb ugyanannyira megnyerő, mint ma az egyik srác. Nem a fütyülést választotta. Nem az utánam szólást. Nem.

Rám ordított, hogy: HÉÉ.😂😂

Mondom: Mi van?

És onnan nem tudta folytatni, úgyhogy tovább ment...

Már házasok vagyunk, csak mondom.

2020. júl. 11. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!