Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudok egy lányt elkápráztatni, levenni a lábáról? Valamit kihozni belőle? Hogy rám kattanjon?
Érdeklődés a dolgai iránt, figyelmesség, udvariasság.
De ez nem garancia semmire, mert ha nem vagy az esete (bármilyen szempontból), akkor esélytelen a dolog.
# 3: Ja, hogy még meg is mondta? Akkor ŐT humorral lehet levenni a lábáról. Persze csak akkor, ha a humorod olyan, ami neki bejön.
Nézd, nincs kötelező recept... ha önmagad adod és az nem elég valakinek, akkor tökmindegy. Hiába játszol el egy szerepet a kedvéért, hosszú távon úgyse fogod tudni fenntartani. Jobb, ha most "meghódítod", aztán pár hét, vagy hónap múlva dob, hogy nem olyan vagy, amilyennek elképzelt?
Kicsit fura, hogy a lány ilyet mond, hogy "meg kéne nevettetned". Ő is megnevettethetne, nem?
Én humoros ember vagyok, és ösztönösen humoros emberek a partnereim is. De soha életben nem vártam el attól, akinek kevesebb humorérzéke van, hogy a kedvemért forduljon ki önmagából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!