Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek nö, anelkul, hogy felizgultnak higyjenek?
Sokat olvastam erröl az éld meg a nöiességedet dologról és úgy döntöttem , igenis felvállalom , hogy nö vagyok és hogy örulök neki miutan mindig problémám volt ezzel , mert zaklatás ért gyerekkoromban
Most sminkelek , es igyekszem megtalálni magamban a nöt . NEM vagyok kihivó, nem mászok a pasikra, mégis a pasik azt hiszik mivel kifestem magam , hogy kimondottan rájuk izgultam be , mindenki azt hiszi , hogy neki szól a kisugárzásom
Mit lehet tenni ?
Ez termeszetes dolog. Akkor tetszel a ferfiaknak, ha noies vagy. Valamit jol csinalsz. Nem kell tenni semmit, sopord be az elismerest, mert ez voltakeppen az, megha paran eleg kretenen is tudjak eloadni.
43F
“Semmit, a férfiakat úgy nevelik, hogy a világon minden nekik szól.”
A nőket meg úgy, hogy nekik minden jár.
Elhamgzott két rendkívül általánosító kijelentés. Az egyik tőlem, a másik az első hozzászólótól. Őt felpontozták. Én vajon mit kapok? Nehéz kitalálni.
Honnan veszed, hogy azt hiszik, hogy “rájuk izgultál be”? Konkrétan kire?
Szerintem egyáltalán nem hülyeség az, hogy a nō a férfi kedvéért csinosítja magát, DE azt ne felejtsük el, hogy nagyon nem mindegy, hogy melyik férfi kedvéért. Egy nō azt szeretné, hogy a megfelelō férfi vegye észre a szépségét, akit eltud képzelni párjaként. Az viszont kellemetlen, ha emellett minden jött-ment visszataszító, igénytelen ember bókol neki, vagy bárki olyan, akinek nem kíváncsi a véleményére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!