Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan legyek nö, anelkul,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek nö, anelkul, hogy felizgultnak higyjenek?

Figyelt kérdés

Sokat olvastam erröl az éld meg a nöiességedet dologról és úgy döntöttem , igenis felvállalom , hogy nö vagyok és hogy örulök neki miutan mindig problémám volt ezzel , mert zaklatás ért gyerekkoromban

Most sminkelek , es igyekszem megtalálni magamban a nöt . NEM vagyok kihivó, nem mászok a pasikra, mégis a pasik azt hiszik mivel kifestem magam , hogy kimondottan rájuk izgultam be , mindenki azt hiszi , hogy neki szól a kisugárzásom

Mit lehet tenni ?

2019. márc. 31. 12:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%
Ez olyan fucsa, én is sminkelek, fiatal lány vagyok, csinos szoknyákat hordok stb, mégsem tapasztaltam ilyen alpári megnyilvánulásokat soha. Pedig nem vagyok csúnya sem.
2019. márc. 31. 15:53
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem alpári megnyilvánulásokról van szó, hanem flörtröl
2019. márc. 31. 15:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

" mindenki azt hiszi , hogy neki szól "

Nem vettem észre.

Inkább csak te érzed így, mert még nem szoktad meg, hogy sminkelsz. Egy idő után eszedbe seem fog jutni, hogy sminkben vagy, és az ilyen gondolatok is elillannak.

2019. márc. 31. 16:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Azzal hogy sminkeled magad pont nem a nőiességed vállalod fel, hanem azt nyomod el. Ha nő leszel valaha, akkor pedig el tudod majd fogadni azt is hogy ha nőies vagy akkor tetszeni fogsz a férfiaknak.

De mivel még nem vagy érett arra hogy nő legyél, sajnos ezt sem tudod kezelni.

Mivel a nők folyamatosan csak azon függenek hogy tetszenek a férfiaknak, már a kislányok is a sminket és a műbabává válást tolják elég korán. Így a férfiak nem csoda hogy azt hiszik, hogy minden nő nekik akár tetszeni. És ezt én is sajnálom, hisz tudok olyat aki magáért nőies, önmaga, és az a legvonzóbb.

2019. ápr. 1. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!