Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan kerüljem el feltűnés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerüljem el feltűnés nélkül az érintkezést a feleségemmel? Valószínűleg összeszedtem valamit!

Figyelt kérdés
Szilveszter éjjel félrementem kicsit és észrevettem, hogy vörös hólyagok vannak a nemiszervem körül. A feleségemmel csak szájra puszi volt azóta. De hogy kerüljem a rendes csókot és a szexet míg kiderítem, hogy mi ez? Illetve a szexet még meg tudom oldani, mert amúgy is van, hogy kimarad akár egy hét is, de nyelves csókot gyakrabban szokott adni. Holnap tudok orvoshoz menni, de a háziorvosunk ismer minket. Ilyen esetben lehet egyenes szakrendelésre menni, beutaló nélkül?

2022. jan. 2. 11:28
1 2 3 4 5 6
 21/58 Ollókezű Edward ***** válasza:
90%

A HIV vírust nem mutatja ki a teszt egyből, van egy ablakperiódus, és csak utána lesz pozitív, ha megfertőződtél. Tehát fennáll a veszélye, hogy szépen átadod a feleségednek. Ez régebben legalábbis így volt, de majd mondják, ha elmész a szűrésre.

Mondd, neked a prostizás szokás? Mert ha igen, akkor válj el, és akkor mehetsz prostihoz, amikor csak akarsz. Vgy fizess be az asszonynak is egy körre egy dzsigolónál, ez így fair.

2022. jan. 2. 16:45
 22/58 anonim ***** válasza:
96%
Bátor voltál, remélem tanultál belőle. De nekem az magas hogy jut ilyen eszedbe? Egy prostinál? Kész fertő egy ilyen. Szegény feleséged, szerintem rád hányna ha meg tudná hol járt a farkad.
2022. jan. 2. 16:50
 23/58 anonim ***** válasza:
100%
HIV ablak periódusa 4 hét, addig nincs szex, és teljes STD szűrés. Ezt hogy gondolod megmagyarázni? A piros foltok a legkisebb problémád..
2022. jan. 2. 17:07
 24/58 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon undorító és igénytelen vagy! A feleséged helyében páros lábbal rúgnálak ki.

23L

2022. jan. 2. 17:11
 25/58 anonim ***** válasza:
82%
te vagy aztán a jó társ!! megcsalod borzalmas!szerintem ne szexelj vele egy darabig bár a helyében én dobnálak!
2022. jan. 2. 18:29
 26/58 anonim ***** válasza:
97%
Van társad és a szilvesztert egy prostival töltöd úgy, hogy gumi nélkül rakod be neki análba? Haver, Kínába nem látni annyi red flaget mint nálad…
2022. jan. 2. 18:39
 27/58 anonim ***** válasza:
73%
Ez HIV lesz. Remélem megérte.
2022. jan. 2. 18:42
 28/58 anonim ***** válasza:
59%
Orvos vagyok...Ez nagy eséllyel HIV LESZ..Örülj ha nem válik a feleséged..:-(
2022. jan. 2. 18:53
 29/58 anonim ***** válasza:
58%
Kezeltesd mindenképp mert ebbe még idén belehalhatsz..
2022. jan. 2. 18:54
 30/58 anonim ***** válasza:
72%
Utolsót miért értekeltek le?Nagy eséllyel ez tényleg HIV.De szerintem menj dokihoz s megnyugszól.Hivd fel a csajt is hogy tudott e róla
2022. jan. 2. 20:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!