Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerüljem el feltűnés nélkül az érintkezést a feleségemmel? Valószínűleg összeszedtem valamit!
Figyelt kérdés
Szilveszter éjjel félrementem kicsit és észrevettem, hogy vörös hólyagok vannak a nemiszervem körül. A feleségemmel csak szájra puszi volt azóta. De hogy kerüljem a rendes csókot és a szexet míg kiderítem, hogy mi ez? Illetve a szexet még meg tudom oldani, mert amúgy is van, hogy kimarad akár egy hét is, de nyelves csókot gyakrabban szokott adni. Holnap tudok orvoshoz menni, de a háziorvosunk ismer minket. Ilyen esetben lehet egyenes szakrendelésre menni, beutaló nélkül?2022. jan. 2. 11:28
2/58 anonim válasza:
Nem kell háziorvoshoz menni, kérsz időpontot telefonon a bőrgyógyászatra.
3/58 anonim válasza:
Arra dolgozz ki tervet, hogy 4-6 hétig hogy kerüld el a szexet. De jobb, ha a wc ülőkét és a törölközőt és az ágyneműt is naponta mosod!
4/58 anonim válasza:
Provokálj egy enyhe műbalhét, ami miatt duzzoghatsz. Csak vigyázz, nehogy túl jól sikerüljön :D
De hogy sikerült ezt megoldanod, nem együtt szilvesztereztek feleségeddel?
5/58 anonim válasza:
Ekkora himr*bancot.
Remelem a feleseged nem kapja el toled, kis pocs.
6/58 anonim válasza:
érdekes házasság, ha külön szilvesztereztetek 😀
7/58 anonim válasza:
Fújj, kibe raktad bele? Általában a pasiknak nincs olyan tünete gombás stb. fertőzésekre, a nőnek nem tűnik fel, hogy már foszlik a micsodája?
8/58 anonim válasza:
1 hét alatt semmilyen betegséget nem kezelnek ki rajtad. Jobban jársz, ha őszinte vagy!
9/58 A kérdező kommentje:
Sajnos prostitól szedtem össze valamit, akkor nagy lehet a baj?
2022. jan. 2. 12:17
10/58 anonim válasza:
Ha olyan útszéli, aki gumi nélkül, akkor gyakorlatilag a sima gombától az HIV vírusig bármid lehet. Akár többféle is.
Boldog új évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!