Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan kerüljem el feltűnés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerüljem el feltűnés nélkül az érintkezést a feleségemmel? Valószínűleg összeszedtem valamit!

Figyelt kérdés
Szilveszter éjjel félrementem kicsit és észrevettem, hogy vörös hólyagok vannak a nemiszervem körül. A feleségemmel csak szájra puszi volt azóta. De hogy kerüljem a rendes csókot és a szexet míg kiderítem, hogy mi ez? Illetve a szexet még meg tudom oldani, mert amúgy is van, hogy kimarad akár egy hét is, de nyelves csókot gyakrabban szokott adni. Holnap tudok orvoshoz menni, de a háziorvosunk ismer minket. Ilyen esetben lehet egyenes szakrendelésre menni, beutaló nélkül?

2022. jan. 2. 11:28
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
A HIVnek nem jeletkeznek ilyen hamar a tünetei. És amúgy 10-15 év mire belehal az ember, de mindegy, így is bajban vagyok.
2022. jan. 2. 20:33
 32/58 anonim ***** válasza:
89%
Kedves kérdező ha ilyen jól tudod mi a baj?Amúgy jelentkeznek ilyen hamar..2 Nem tudom ki iŕta de tényleg nem halsz bele azonnal..De ha nem kezeled abból hamar baj lehet.. a Párod meg ha megtudja s úgy dugtatok akkor még börtönbe is csukathat..Csak segíteni akarunk itt ..Nem kell lepontozni.
2022. jan. 2. 20:39
 33/58 anonim ***** válasza:
79%
Ismerősnél volt hasonló kiütés, 7 nap múlva leesett a pénisze.
2022. jan. 2. 20:40
 34/58 A kérdező kommentje:
A pénisz nem tud leesni.
2022. jan. 2. 20:42
 35/58 anonim ***** válasza:
82%
Dehogynem, elfeketedett, kiszáradt és letört neki, már ha tegnap mentél volna orvoshoz is késő, ez egy újfajta, agresszív, szexualisan terjedő nyavalya.
2022. jan. 2. 20:44
 36/58 A kérdező kommentje:
Neked kéne elmeorvoshoz menni haver.
2022. jan. 2. 20:47
 37/58 anonim ***** válasza:
97%
Kedves kérdező!Azert amit leírtal az nagy eséllyel nem egy 1 hét alatt kifekszem gombás fertőzés,hanem valami durván maradandót szedtél öszze..S ha fenékbe képes voltál gumi nélkül akkor nem tudom miért akaszt ki amikor a többség szerint ez bizony HIV...Holnap menj el gyorsan dokihoz!
2022. jan. 2. 20:50
 38/58 anonim ***** válasza:
98%

36.

Ja, nem neked, aki análba nyom egy prostit.😄

2022. jan. 2. 20:56
 39/58 anonim ***** válasza:
95%
Engem is ez lep meg..A kérdező oszt ki mindenkit..Közben ő az aki gumi nélkül van prostival,ráadásul fenékben..Volt pár haverom akik prostiztak de ennyire egyik sem volt hülye..Erre tényleg születni kell hogy valaki prostiba análozzon gumi nelkül..Gumi nélkül..
2022. jan. 2. 21:01
 40/58 anonim ***** válasza:
98%
Meg ne fertőzd a nejed te idióta.
2022. jan. 2. 21:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!