Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan mondjam el az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el az egyik legjobb barátnőmnek, egyben kollégámnak, hogy a férje csalja?

Figyelt kérdés
Szeretném névtelenül, mert nem szeretnék a balhé középpontjába kerülni, és mindemellett szeretnék 100%-osan mellette állni és nem elveszíteni a barátságát.
2021. szept. 24. 20:04
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/199 anonim ***** válasza:
88%

106-107 mocskosok vagytok baromira..

itt nem egy teljesen kívülálló családról van szó..

a kérdező legjobb barátnőjéről van szó!

2021. szept. 25. 16:28
 102/199 anonim ***** válasza:
0%
Na ja
2021. szept. 25. 16:28
 103/199 anonim ***** válasza:
9%

Fu ha #109 és hova szrjak?

Családtag? Nem. Az ilyenek egy vásárlás alkalmával ősellenségek lesznek.

Legjobb barinő jajj. BFF egyből nem? Szivecske hol marad?

2021. szept. 25. 16:29
 104/199 anonim ***** válasza:
88%
Szóval itt ennyire sokan védik a férjet aki megcsalta a terhes feleségét...szép világban élünk és még az a megvetni való aki tiszta vizet akar önteni a pohárba, mert a legjobb barátjáról van szó ami más eset.
2021. szept. 25. 16:30
 105/199 anonim ***** válasza:
89%
De miért a nő a hibás aki szólni akar, miért nem a férfi aki félremegy a terhes barátnője mellett?
2021. szept. 25. 16:31
 106/199 anonim ***** válasza:
89%

107

Azt mondtad, belelépnél a szájába aki ilyet csinál, meg a munkahelyén próbálnád kicsinálni. :D Mindezt azért mert elmondta az IGAZAT egy terhesen megcsalt feleségnek egy utolsó féregről. Nem tartoznék én a pasinak semmivel, de ha a barátnőm az illető, neki viszont igen. És ja, ha ezért akár egy ujjal is hozzám érne valaki, az garantáltan nem úszná meg, fenntartom.

De mint mondom, úgyis csak a pofátok nagy, senkinek nem lépnétek a szájába, és a kirúgatási kísérleteteken meg mindenki csak röhögne, már ha azt mernétek. :)

107/199 anonim ***** válasza:
7%
Amúgy a kérdező már eldöntötte hogy nem mondja el..minek ez a feszkó?
 108/199 anonim ***** válasza:
74%
113.mert itt sokan a férjet védik viszont a nő kussoljon és ne tegyen tönkre egy szép családot ami már eleve megromlott ha a férj képes volt megcsalásra...
2021. szept. 25. 16:33
 109/199 anonim ***** válasza:
8%
Igazad van #115. Nyert az igazság. #114 te meg attól hogy primitív vagy ne hidd azt hogy mindig a te szinteddel futsz össze. Szokták mondani hogy tudni kell kivel bszunk ki. Ha olyan emberrel akkor a városból is költözhetsz.
2021. szept. 25. 16:33
 110/199 anonim ***** válasza:
86%

Amúgy én még kívülállónak is szóltam.

Egyik kollégám folyamatosan zaklatott, vagy 10 visszautasítás után megkérdeztem, hogy mit szólna ehhez a felesége. Nem mondtam, hogy elmondom, csak megkérdeztem ezt. Erre jött a fenyegetőzés, hogy el ne merészeljem mondani, meg írásban magyarázta, hogy csak szexre kellettem volna, mit képzelek magamról, unalmas, buta kis huszonéves ribi vagyok, egyáltalán hogy merülhet fel bennem, hogy bármi közöm lehet az életéhez, feleségéhez. Addig mondogatta ezeket, amíg tényleg szóltam a feleségének, aki elvált tőle.

Szóval jól ismerem a beteg fajtátok.

Kérdező, akkor tolsz ki a barátnőddel, ha nem szólsz neki, és hagyod szép csendben, hogy egy ilyen faszingerrel éljen családi életet.

2021. szept. 25. 16:35
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!