Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el az egyik legjobb barátnőmnek, egyben kollégámnak, hogy a férje csalja?
Figyelt kérdés
Szeretném névtelenül, mert nem szeretnék a balhé középpontjába kerülni, és mindemellett szeretnék 100%-osan mellette állni és nem elveszíteni a barátságát.2021. szept. 24. 20:04
121/199 anonim válasza:
olyan személyiség vagyok aki helyén kezeli és nevén nevezi a dolgokat :)
122/199 anonim válasza:
131.én inkább egy erőszakos személyt látok benned aki simán eltűrné hogy csalják a háta mögött meg minden sőt másokat nőket betonba verne...
123/199 anonim válasza:
ki mondta, hogy eltűrném, hogy engem csaljanak? :FD
124/199 anonim válasza:
133.válaszaidból erre következtetek, mert a férjet egyértelműen véded hisz őt sosem emelted ki, ellenben szidod a kérdezőt, mert beleavatkozik mások dolgába, mikor a barátnőjéről van szó, gondolom te se tűrnéd ezt..de itt mindenki hibás kivéve a megcsaló férj szerinted...mert még mindig nem vallod be hogy szerinted ő nem hibás ami leír téged hogy ugyanolyan mocskos vagy és még te beszélsz igazságról...ha nem így van akkor mond ki hogy a férj nem hibás mert nagyon úgy veszem le hogy simán hagynád hogy tönkre menjen egy család a megcsaló férj végett és ne tudjon róla senki...
125/199 A kérdező kommentje:
122 most volt elegem belőled! Nincs eszem a jogi egyetemhez? Képzeld, lenne, ha vonzana a jogi világ. Viszont a válaszaid alapján úgy sejtem te maximum közmunkásként söprögethetsz valahol!
2021. szept. 25. 17:03
126/199 anonim válasza:
Miért menne tönkre a házasság ettől? Akkor tönkremegy ha illetékteleneknek nagy lesz a pfája.
127/199 A kérdező kommentje:
Egyelőre nem döntöttem el mit fogok tenni. Ha elmondom, valószínűleg névtelenül egy levélben, vagy megbeszélem a szeretővel, hogy mondja el ő. De ahogy itt többen írták tartok tőle, hogy szegény barátnőmet a baba miatt nem fogja érdekelni
2021. szept. 25. 17:07
128/199 anonim válasza:
134.Hagyd kérdező, ne menj rá idegileg.
Ez egyértelműen egy troll, látszik rajta hogy hergel és élvezi ezt.
Figyelmen kívül kell hagyni vagy jelenteni válaszait amit csodálok hogy eddig senki nem tett meg...Pontozás alapján is látszik mi a helyzet.
129/199 anonim válasza:
Ha igaz barát vagy elmondod. Én ennyit tudok csak mondani.
130/199 anonim válasza:
138.szintén egyetértek, a legegyenesebb amit tehetsz.
Veszíteni valód nincs, hisz van bizonyítékod, nem rád fog haragudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!