Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el az egyik legjobb barátnőmnek, egyben kollégámnak, hogy a férje csalja?
Figyelt kérdés
Szeretném névtelenül, mert nem szeretnék a balhé középpontjába kerülni, és mindemellett szeretnék 100%-osan mellette állni és nem elveszíteni a barátságát.2021. szept. 24. 20:04
141/199 anonim válasza:
Kérdező.Volt itt a gyakorin egy kérdező, aki rendszeresen kérdezgette, hogy mit tegyen, ha a párja mindenkivel állandóan megcsalja.És hogy a válaszolók szerint vajon felhagyna-e ezzel akkor, ha teherbe esene, esetleg már a gyerek születése után.Nem lehetett sehogy meggyőzni, hogy addig csalja majd, amíg elviseli és van kivel.Most nem azért, ha egy ilyen ber van, nem hiszem, hogy a világon ő egyedül van.Egyébként ez a kérdező még védte is a párját, írta, hogy nem akarja elhagyni mert szereti.
143/199 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg választ! Arra döntöttem, hogy nem mondom el. A barátnőm nagyon várja a babát, el van a kis boldog világában. Tartok tőle, hogy ebben az állapotban nem hinne el az egészből semmit és homokba dugná a fejét.
2021. szept. 25. 22:51
144/199 anonim válasza:
"ebben az állapotban nem hinne el" Érdekes mi alapján gondolja bárki hogy egy terhes nő álomvilágban él? Te voltál már? Én voltam, semmivel sem lett kevesebb agysejtem. De akkor egészségedre, nekem ilyen "barátnőre" nem lenne szükségem.
145/199 anonim válasza:
153.ezzel viszont bebizonyítottad hogy milyen egy jó barátnő vagy, hogy inkább hagyod hogy megcsalják és ki tudja még mi lesz belőle...nekem se kell ilyen barátnő. viszont ha kiderül és az is hogy te tudtál róla akkor még jobb szarban leszel mint most...
146/199 anonim válasza:
És ha nem hiszi el? Az már úgymond nem a te bajod. Ha elmondod, a te lelkiismereted tiszta lesz. Hogy tudsz majd úgy beszélgetni a barátnőddel, hogy magadba tartod? Én komolyan nem értelek. Én amint megtudnám, szinte rögtön szolnek a barátnőmnek, aztán majd azt már ő eldönti, hogy együtt marad e a férjével vagy sem.
147/199 A kérdező kommentje:
Nem állítottam, hogy kevesebb agysejtje lenne, csak hogy lehet ebben az állapotban nem hinne el ez egészből semmit, hiába mutatnám meg vagy küldeném el neki a bizonyítékokat.
Azt pedig kétlem, hogy meg kellene kérdőjelezni milyen barát is vagyok..
És ha nem hiszi el? Én ezek után nem tudnék sem a férj közelében lenni, és ha a több tucat nő után képes lenne vele maradni mellette sem, mert nem tudnám tovább sajnálni. Mert itt több tucat nőről van szó. Szeretnék én is abban bízni, hogy az apaság megváltoztatja. Nagyon tanácstalan vagyok
2021. szept. 26. 14:43
148/199 A kérdező kommentje:
Szerintetek kitől fogadni "jobban" egy baráttól, névtelenül, vagy a szeretőtől?
2021. szept. 26. 14:45
149/199 anonim válasza:
148.egyértelműen tőled..hisz te vagy a barátnője...ezt nem fogod fel!
150/199 anonim válasza:
Én nem értem mi változott meg hirtelen, hogy már mégsem akarod elmondani és megállás nélkül hajtogatod, hogy lehet majd megváltozik, lehet nem is hinné el, lehet így meg lehet úgy… miközben a kérdést eleve úgy tetted fel, hogy biztosan elmondod, csak nem tudod még hogy. Rejtély.🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!