Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan mondjam el az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el az egyik legjobb barátnőmnek, egyben kollégámnak, hogy a férje csalja?

Figyelt kérdés
Szeretném névtelenül, mert nem szeretnék a balhé középpontjába kerülni, és mindemellett szeretnék 100%-osan mellette állni és nem elveszíteni a barátságát.
2021. szept. 24. 20:04
 151/199 anonim ***** válasza:
39%
150.sőt itt a válaszokban is kimondta hogy akkor eldöntötte nem mondja el...pedig lelke rajta ha ilyen jó barátnő és bírná ezt a titkolózást.
2021. szept. 26. 16:12
 152/199 anonim ***** válasza:
72%
De ne vonjuk kétségbe, hogy ő milyen jó barátnő....:D Ha ilyen jó barátnőm lenne, hogy nem hozzám rohant egyből ezzel, azt gondolnám a párom fontosabb neki. De lehet én értelmezem másként a barátság fogalmát.
2021. szept. 26. 16:17
 153/199 anonim ***** válasza:
76%
152.hát én biztos nem tudnék ölbe tett kézzel ülni így hogy tudom mi van meg minden főleg hogy a barátnőmről van szó. főleg ha végén valahogy kiderül és nem a kérdező által és az is kiderül közben hogy a kérdező végig tudott róla na akkor az rosszabb végkifejlet lenne minthogy elmondaná neki még ha nem is hiszi el elsőre szerintem de ő tudja csak fura hogy a kérdésben bombabiztosan úgy kérdez hogy elmondom csak hogyan viszont több mint 100 válasz után már nem mondom el inkább, mi történhetett vagy ennyire hatással voltak a kommentek?
2021. szept. 26. 16:27
 154/199 A kérdező kommentje:
Attól tartok, ha személyesen mondom el, a kedves férj bebeszéli neki, hogy biztos bejön nekem vagy féltékeny vagyok a kamu boldogságukra vagy bármi ilyesmi, és hogy a barátnőm ebben az állapotban hinne neki mert tudom, hogy vakon bízik benne. Nem tudom. Sosem voltam terhes nem tudom én hogy reagálnék.
2021. szept. 26. 16:39
 155/199 anonim ***** válasza:
81%
154.a terhesség nem babonázza meg a nőket és nem fog csak emiatt nem hinni neked főleg ha van konkrét bizonyíték...mintha úgy beszélnél a terhes nőkről hogy ebben az állapotban álomvilágban lennének azért ez nem igaz...
2021. szept. 26. 16:50
 156/199 A kérdező kommentje:
Én sem ezt mondtam, csak hogy tudom mennyire bízik benne, és mennyire szereti, meg boldog, és hogy sajnos róla el tudom képzelni, hogy nem árdekelné, mert edig sem érzékelt semmit, hogy valami nem oké. Ezért mondtam, hogy inkább hallgatok és hátha az apaság megváltoztatja.
2021. szept. 26. 17:26
 157/199 anonim ***** válasza:
68%
156.naív vagy nagyon..nem fogja hisz már terhes de mégis képes volt erre..plusz te is ugyanolyan cinkos vagy hisz tudod hogy megcsalták de hallgatsz róla így semennyire sem vagy hős ebben...undorító féreg és még hagynád hogy tovább csalja a feleséget? Mert aki egyszer megtette sosem áll le...ne legyél naív.
2021. szept. 26. 17:31
 158/199 A kérdező kommentje:
Ha elmondom és nem érdekli, ezáltal továbbfolytatja a csalást, mert biztosítékot kap, hogy nincs következmény azzal mire megyek?
2021. szept. 26. 22:22
 159/199 A kérdező kommentje:
Hidd el én örülnék a legjobban, ha válás lenne a vége a látottak alapján a babától függetlenül. Attól még ugyanúgy az apja maradna úgy gondolom, de mindketten kapnának esélyt egy rendes kapcsolatra, életre, szerelemre. Még 30 sincs a barátnőm
2021. szept. 26. 22:23
 160/199 anonim ***** válasza:
59%
Már ehhez nincs mit hozzászólnom...
2021. szept. 26. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!