Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el az egyik legjobb barátnőmnek, egyben kollégámnak, hogy a férje csalja?
Figyelt kérdés
Szeretném névtelenül, mert nem szeretnék a balhé középpontjába kerülni, és mindemellett szeretnék 100%-osan mellette állni és nem elveszíteni a barátságát.2021. szept. 24. 20:04
181/199 A kérdező kommentje:
Megtettem. Ahogy eredetileg terveztem, névtelenül egy levél.
2021. szept. 29. 22:31
182/199 anonim válasza:
181.Azta és mit reagált?
Azt hittem még ezt se fogod
183/199 anonim válasza:
Szerencsére nem fog hinni neki, mert egy névtelen levél semmit nem bizonyít. Majd azt fogja mondani rá biztos egy haragos és kuka! De hogy én milyen boldog leszek akkor mikor koppansz!!!
184/199 A kérdező kommentje:
Lehet névtelenül írtam, de leírtam, hogy egy barátnője vagyok, azt is leírtam hogy tudtam meg és miért nem fedem fel magam és csatoltam mellé a bizonyítékokat. Miért ne bizonyítana semmit egy névtelen levél?!
2021. szept. 30. 13:38
185/199 anonim válasza:
Ne foglalkozz egyetlen agresszív válaszolóval kérdező aki kirugatna és "belelépne" a szádba, ő az első oldaltól kedve osztja. Nem éri meg reagálni se rá.
186/199 A kérdező kommentje:
Aki még itt van esetleg és érdeklik a fejlemények.. Nagyon kiborult a barátnőm. Azt mondta voltak előjelek, lebukás is, de nem akarta elhinni, meg kimagyarázta a kedves férj, de így hogy számszerűsítve lett nem tud vele maradni. Természetesen a babát nem fogja eltiltani tőle.
2021. okt. 1. 19:33
187/199 anonim válasza:
köpj fel és állj alá... nem érzed xarul magad hogy széttúrtad saját belátásod szerint más házasságát, családját? vissza fogod kapni... ostoba liba
188/199 anonim válasza:
#187 Ő kúrt félre, pláne miközben érkezik a baba??
189/199 anonim válasza:
Pontosan így van, ahogy az előttem szóló mondta: undortó, és megbocsájthatatlan az, hogy beleavatkoztál olyanba, amihez ez égvilágon semmi közöd nincs. Remélem a sorstól vissza fogod ezt majd egyszer kapni.
190/199 anonim válasza:
Nyugodjatok meg. A sors vissza fogja adni neki! Kevés undorítóbb, gerinctelenebb dolog van mint amit a kérdező művelt! Remélem büszke magára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!