Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm párja próbálkozik nálam és nekem is bejön? Mit tegyek?
A barátnőm 10 éves korom óta az, minden nap beszélünk. Jobb a kapcsolatunk, mint a saját nővéremmel.
Több éve van egy párkapcsolata. Nagyon hozzáillőnek gondoltam az elején. Valahogy az volt bennem, hogy én nem jönnék vele össze mert nen az esetem, de kedvesnek gondoltam. Aztán egyszer beszélgettünk és megláttam egy másik oldalát, ami nekem is vonzó lett.
Hónapokig nem történt semmi aztán egy bulin (mikor ivott) elkezdett közeledni hozzám. Azt hittem rosszul értettem, meg az alkoholra fogtam. De azóta józanul is célozgatott, stb. Tudatosan nem maradtam vele kettesben ezek után.
Tegnap viszont történt valami. 3an együtt utaztunk volna el hivatalos ügyben egy másik városba, de barátnőm nem tudott jönni. A lényeg az, hogy majdnem csókolóztunk.
Gondolloztam és nekem a barátnőm a legfontosabb. Ha el is mesélem neki, hogy mennyire próbálkozik, úgyis megbocsátana neki, mivel végülis semmi sem történt de ezek után nem akarna a barátnőm lenni (ha megtudja hogy bejövünk egymásnak). Pedig ma sem rajta múlt hanem rajtam (1.sose mentem volna el vele, ha tudom, hogy nem jön barátnőm, ő viszont tudta; 2.rajtam múlt hogy végül nem csókolt meg)
Ti mit tennétek? Ha soha nem maradok vele egyedül, ugye itt befejeződik ez?
"Tegnap viszont történt valami. 3an együtt utaztunk volna el hivatalos ügyben egy másik városba, de barátnőm nem tudott jönni. A lényeg az, hogy majdnem csókolóztunk."
Eszembe nem jutna a barátnőm párjával kettesben elmenni bárhova is, főleg annak tudatában, hogy rám van mozdulva. Élvezed te ezt a helyzetet, nagyon is!
A csávónak megírnám, hogy kopjon le. Mindjárt megfenyegetném, hogy, ha nem teszi, elmondasz mindent a barátnődnek. Utána letiltanám és a tudatosan kerülném a személyes találkozókat.
Egyébként már nem sokáig lesznek együtt, ha nem veled, majd mással lecserélni a barátnődet.
Én azt gondolnám, hogy nem kell gyerekek módjára fenyegetőzni, van kicsi szátok amivel meg lehet beszélni.
Találkozz vele kettesben, szigorúan csak olyan helyen ahol sokan vannak.
És beszéljétek meg, hogy ez nem korrekt a barátnőddel szemben!
Te nem fogod hagyni, mert nem fogod a barátságotokat felrúgni, Ő pedig a párja ami szintén nem korrekt.
Azt lehet nyomatékosítani, hogy ha nem hagyja abba a célzásokat akkor szólni fogsz a barátnődnek. Mivel az érzelmeket nem tudjátok irányítani, de a tudatotokat igen!
Az egészet megelőzte az, hogy én egy bántalmazó kapcsolatban voltam. Eleinte csak szavakkal bántott, de azután meg is ütött nem is egyszer. A szüleimnek nem mertem elmondani mi van velem, csak barátnőmék tudtak róla. Én 55 kiló vagyok a volt párom, meg 100 kiló felett volt, ráadásul edzett. Egyszer olyan sérülést okozott, hogy kórházba kellett engem vinni, és akkor is ők jöttek el segíteni, ők vittek el tőle. Akkor pár napig náluk laktam. Na ekkor alakult ez ki köztünk. Valahogy én a megmentőt láttam benne, ő meg akit meg kell védeni.
Őszinte leszek. Nekem nagyon jól esett, hogy egy férfi kiáll értem és nem bánt. Ő meg szerintem meglátta a gyenge oldalam, mert alapvetően egy magabiztos lány vagyok. Ezért talán ha megpróbálnék továbblépni és egy új kapcsolatot megpróbálni, az segítene.
Bnot dobd ki szexeljetek.
Aztan szakitas, aztan lépj tovabb.
Annyira tipikus forgatokonyv
Mit kéne tenni-mit kéne tenni?
Megmondtad a palinak, hogy állítsa le magát és fejezze be az udvarlást?
Nem értem, mit kell ezen töketlenkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!