Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsal a legjobb barátommal? Hagyjam el?
Szerintem egyértelmű... Van köztük valami amiről te még egyelőre nem tudsz.
Én számon kérném őket újra, szemtől szemben mindkettőt.
Bár ha velem lenne ez én már leléptem volna.
Kitartást!
Nagy csődör ez a barát? Általában buknak rá a csajok? Vagy ő a nőkre? Mert akkor biztosan nem képzelődsz, tényleg gond van.
Sajnos meglehetősen gyakori, hogy az asszony épp a legjobb baráttal... repetázik.
Vagy a férj a legjobb barátnővel.
Beszélj a párjával, nem árt, ha odafigyel ő is. A nők élesebb érzékszervűek/logikájúak az ilyen szerelmi dolgokban.
Óvatosan mond el a hölgynek, hogy mitől tartasz, és kérd a hallgatását, odafigyelését.
Ha hangot adsz a féltékenységednek -amennyiben igazad van- ravaszabbak lesznek, nehezebb lesz őket lebuktatni.
Szóval tégy úgy, mintha semmi nem zavarna.
Amennyiben tényleg "eset áll fenn", akkor idő kérdése a lebukás.
Hát barátom... totál felesleges a Sherlockot játszanod, meg konspirálgatnod. Ha a haverod nőjével beszélsz csak töketlen hülyét csinálsz saját magadból.
Ennél egyszerűbb a képlet. Megkérded szépen a párod, hogy moderálja magát, ne flörtöljön. Legyél már Férfi!!! Ha tojik rá akkor szépen kiadod az útját. Csinálja ezt olyan lúzerrel aki lenyeli neki a gombócot. S legközelebb ne a szépséget keresd, hanem normális nőt.
A b) verzió... mindenkire mindig féltékeny vagy??? Ha igen akkor kis önrevízió sem ártana... vagy egy jó pszichomókus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!